Pripremite novčanike

Počela su zimska sniženja u omiljenim trgovinama brze mode: Očekuju nas popusti i do 70 %

Trgovine Inditex dio asortimana snizili su i do 50 posto, a najveće popuste pripremio je Mango
 Goran Mehkek / Hanza Media

Zimsko sezonsko sniženje danas je i službeno počelo. U idućih 60 dana potrošače očekuju tri kruga sniženja. Tako će prvi krug sniženja trajati do polovice siječnja do kada će popusti iznositi između 20 i 30 posto. Nakon toga, očekuju se popusti do 50 posto, a pred sam kraj veljače cijene će padati i do 70 posto.

Iako su se u većini trgovina omiljene grupacije brojnih Hrvatica Inditex koja okuplja najpopularnije high street brendove poput Zare, Massimo Duttija, Oysha, Bershke, Stradivariusa, Pull & Beara i Zara Homea pridržavali preporučenih sniženja prvog kruga u nekima se popusti penju i do 50 posto.

U Massimo Duttiju i Pull & Bearu kupci će dio asortimana moći pronaći i u pola cijene. Nešto veća sniženja od 40 posto, potrošače očekuju i u Stradivariusu, dok su se Zara, Oysho i Bershka zadržali na 30 posto nižim cijenama.

S druge pak strane, španjolski Mango u svojim dućanima pripremio je sniženja do 50 posto, dok se na internet trgovini Mango Outleta oni penju i do 70 posto uz besplatnu dostavu iznad 350 kuna. Po nižim cijenama može se pronaći gotovo sve, od košulja za 50 kuna, vesti za 55, pa sve do kaputa za 450 ili pak hlača za 79 kuna.

Reserved će svoje kupce, također, razveseliti cijenama nižim i do 50 posto, a sve one koji nove krpice odluče kupovati putem interneta uz pretplatu na newsletter očekuje dodatnih 10 posto popusta. Tako se u ponudi mogu pronaći haljine od 50 kuna, puloveri za 40 kuna i suknje od 60 kuna.

Nešto veći popusti kupce pak očekuju u Office shoes i CCC-u koji su pripremio sniženja do 70 posto, dok je najpoznatija britanska online trgovina cijene dijela svojih proizvoda snizila i do 60 posto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:59