Ada Mall
 Facebook
Ada Mall

Otvoren novi trgovački centar u Beogradu, prostire se na 90.000 četvornih metara

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić istaknuo je kako će ovaj centar otvoriti oko 1.000 novih radnih mjesta
Piše: Novac.hrObjavljeno: 29. svibanj 2019. 11:52

U samom centru Beograda ovih dana otvoren je drugi najveći shopping mall u gradu, Ada Mall.

Izgradnja ovo trgovačkog centra koji se proteže na 90.000 četvornih metara i tri kata započela je 2017. godine, a procjenjuje se da je investicija vrijedna 100 milijuna eura.

U prostorima centra uz poznati H&M po prvi put svoja vrata otvorili su i neki od najprestižnijih svjetskih brendova poput The Body Shopa, Piazza Italia, Kiehl's, Lee Cooper i drugi.

Iako u novom mallu nije otvoren dućan najomiljenijeg španjolskog benda mladih trendseterica, Zare, svoje mjesto pronašao je CineStar, dok je treći kat ostavljen za kafiće i restorane uz terasu na otvorenom, piše N1.

Facebook
Ada Mall

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić istaknuo je kako će ovaj centar otvoriti oko 1.000 novih radnih mjesta.

- Prije dvije godine na ovom mjestu bila je stara i napuštena tvornica, a danas imamo objekt u kojem će Beograđani moći provoditi svoje slobodno vrijeme i obavljati kupovinu. Ovakve investicije su od velikog značaja za grad, a pokretanje ovakvog centra označava i više novca za izgradnju novih škola, bolnica ili drugih infrastrukturnih objekata – poručio je Radojičić.

Facebook
Ada Mall

Radno vrijeme centra je od 10:00 do 22:00 sata, a posjetiteljima će na raspolaganju biti 1.000 besplatnih garažnih parnih mjesta.

Linker
27. srpanj 2021 09:38