Bolja povezanost

Od Zagreba do Lošinja za manje od sat vremena uz povratnu avionsku kartu od 350 eura

Iz Zagreba postoje letovi tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana dva puta tjedno
Silver Air avion
 Milenium promocija

Lošinjski hotelski brend Lošinj Hotels & Villas svojim gostima od 15. lipnja do 28. rujna ove godine nudi posebnu ponudu najbržeg dolaska na otok. Naime, u suradnji s češkim avioprijevoznikom, Silver Air, ovaj hotel nudi izravne povratne letove iz Zagreba, Venecije i Lugana po cijeni već od 350 eura. Avionski letovi su tako postali najjednostavniji način dolaska na otok Lošinj, domaćim i stranim gostima, ali i doprinijeli boljoj prometnoj povezanosti otoka Lošinja s kopnom, koji će koristiti svim stanovnicima otoka Lošinja.

- Nastavak organiziranih letova na otok Lošinj logičan je slijed aktivnosti koje provodimo s ciljem razvoja ovog jedinstvenog otoka, njegove turističke ponude i pozicioniranja kao nezaobilazne turističke destinacije. Svojevrsna izoliranost otoka Lošinja ujedno je i njegova prednost. Netaknuta priroda i atmosfera kojom Lošinj odiše nude jedinstven i potpun odmor, a zahvaljujući ovim letovima dolazak na Lošinj i uživanje u njegovim čarima nikada nije bio jednostavniji i brži - rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.

Tako turisti na Lošinj iz Zagreba za svega 50 minuta mogu putovati povratnim letovima tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana dva puta tjedno.

Bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja već više od 70 godina predano radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana. Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Aerodroma Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:57