Oaza luksuza

Najskuplji smještaj u Hrvatskoj na Airbnbu: Pogledajte koliko ćete ovdje platiti noćenje

Turistički znalci i stručnjaci ističu kako je dubrovačka villa Eden jedan od najraskošnijih smještaja u Hrvatskoj
Villa Eden
 Airbnb

Turistički znalci i stručnjaci ističu kako je dubrovačka villa Eden, zasigurno, jedan od luksuznijih smještaja u Hrvatskoj koji se nude na svjetski poznatoj tražilici Airbnb te da si takav smještaj ne može svatko priuštiti. Jer, villa nudi neopisiv pogled na more i povijesnu jezgru Dubrovnika koja je udaljena tek oko pet stotina metara od ville.

Airbnb
Villa Eden

Specijalizirani portali za turizam i putovanja ističu kako su intima, luksuz i umirujući zvuci cvrčaka spoj za odmor iz snova. Do plaže, kako piše Dubrovački vjesnik, ima tek pet metara. U šest spavaćih soba može se udobno smjestiti 12 gostiju, a u kući je i sedam kupaonica kako se gosti ne bi morali gužvati ili čekati svoj red.

Airbnb
Villa Eden

Unutrašnjost zauzima oko 700 četvornih metara, a na raspolaganju je i 7 tisuća četvornih metara zelenila s bazenom. Vinski podrum s rijetkim etiketama, prostor za fitness i spa dodatan su plus za opuštanje i rekreaciju. Gosti na raspolaganju imaju i glasovir na kojem slobodno mogu zasvirati, a u interijer se lijepo uklapa i kućna knjižnica, što može poslužiti za inspiraciju za kišnih dana.

Airbnb
Villa Eden

Na kraju se ističe kako se cijena noćenja kreće od oko 60 tisuća kuna u sezoni. Za tjedan dana, odnosno sedam noćenja, što je minimum za rezervaciju u villi Eden, zainteresirani ljubitelji luksuza platit će oko 484 tisuće kuna.

Airbnb
Villa Eden

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:09