Krenula sniženja

Mango je krenuo s VIP predsezonskim sniženjem od 30 posto u trgovinama i putem onlinea

Popust je moguće ostvariti sve do 12. lipnja,a ako svoj popust još niste dobili, možete ga zaprimiti prijavom na newsletter
 Damjan Tadić / Hanza Media

Ljeto volimo zbog puno razloga – lijepog vremena, godišnjih odmora, mora i sunca, koktela, ali i zbog najvećih sniženja u godini.

Iako ljetno sezonsko sniženje nije još službeno započelo, španjolski modni brend Mango, sada već tradicionalno, početkom lipnja krenuo je s pred sezonskim popustima o čemu su iz kompanije svoje redovne kupce obavijestili putem newslettera.

Tako i ove godine jedan od najomiljenijih modnih lanaca Hrvata nudi VIP popust od 30 posto na cijelu kolekciju, ali i na već snižene komade odjeće. Ljetne haljine i traperice možete pronaći već od 150 kuna, a majice kratkih rukava po 50 kuna.

Kako bi ste ostvarili popust, prilikom plaćanja putem internet trgovine potrebno je upisati kod 'VIP19', dok je u trgovinama potrebno pokazati mail unutar kojega se nalazi barkod za popuste.

Popust je moguće ostvariti sve do 12. lipnja,a ako svoj popust još niste dobili, možete ga zaprimiti prijavom na njihov newsletter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:10