Black Friday

Krenula shopping groznica: Poznati avioprijevoznici nude povratke karte od 74 kune

Irski Ryanair već tradicionalno ruši cijene svojih letova za 25 posto
Zračna luka Franjo Tuđman, Zagreb
 Boris Kovačev / Hanza Media

Iako do najluđeg shopping dana u godini, Crnog petka koji označava početak sezone blagdanske kupovima ima još tjedan dana, poznati avioprijevoznici već su sada odlučili započeti s popustima.

Tako, irski Ryanair već tradicionalno ruši cijene svojih letova za 25 posto. Ove godine putnicima će na raspolaganju biti oko 100.000 različitih letova, a za neka odredišta kupci karte mogu pronaći i za 74 kune. Uz niske cijene letova, ovaj avioprijevoznik svojim putnicima nudi i popust na rent-a-car usluge.

Osim ovog niskotarifnog diva, niže cijene karata u periodu od 23. do 26. studenog nudi i Air France popuste, ali i EasyJet koji je prošle godine svojim putnicima omogućio popuste na letove za više od 60.000 gradova. Jeftinije karte ponudit će tako i Wizzair, Norwegian, Tui, dok Lufthansa sprema popuste i do 40 posto.

Kako navodi dnevnik.hr od svih destinacija najjeftinije će biti ponude iz Milana, Venecije, Beča i Budimpešte.

No, unatoč velikim popustima stručnjaci upozoravaju da za kupnju jeftinijih karata ne treba čekati sami petak jer mnogi avioprijevoznici niže cijene nude prije samog dana Crnog petka, dok na taj dan one mogu biti čak i skuplje od uobičajenih cijena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:24