Nema više odlazaka u banku

HT i Zaba nude najjeftiniju bankarsku uslugu, a sve je moguće obaviti putem mobitela

Telekom Bankarstvo čine mobilna aplikacija, tekući, devizni i žiro račun, besplatne transakcije, internet bankarstvo te usluge poput gotovinskih i stambenih kredita i štednje
Goran Lončarić, direktor projekta Telekom Bankarstva u Hrvatskom Telekomu
 Boris Kovačev / CROPIX

Iako je Lijepa naša već neko vrijeme zahvaćena trendom digitalnog bankarstva, Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka našli su način da uvedu nešto sasvim novo na hrvatsko tržište te su predstavili Telekom Bankarstvo.

Riječ je o, naime, cjelovitoj usluzi mobilnog bankarstva koju čine mobilna aplikacija, tekući, devizni i žiro račun, besplatne transakcije, internet bankarstvo, kao i ostale usluge poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje. Kako su naglasili u HT-u, ovo je i najpristupačnija bankarska usluga na našem tržištu jer cijela usluga košta od deset kuna mjesečno, a dostupne su i dodatne pogodnosti poput deset besplatnih transakcija, od čega do tri podizanja gotovog novca s kunskih računa na bankomatima drugih banaka unutar Hrvatske i Europske unije bez naknade.

Sam postupak ugovaranja, kako su nam pojasnili u HT-u, vrlo je brz i jednostavan te ga je moguće obaviti digitalno bez odlaska u poslovnicu banke, a usluga je dostupna svim korisnicima smartfona.

Zagreb, 280819.
Predstavljanje usluge Telekom Bankarstvo koja je osmisljena od strane Hrvatskog Telekoma i Zagrebacke banke, u hotelu Double Tree by Hilton.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Predstavljanje usluge Telekom Bankarstvo

U sklopu Telekom Bankarstva je, primjerice, usluga IziPay koja omogućava sigurno slanje novca klikom na kontakt iz imenika, neovisno u kojoj banci u Hrvatskoj ima račun, bez tipkanja IBAN-a te osobe ili banke, a svako slanje novca je bez naknade. Uz to, sam primatelj plaćanja nema nikakvu obvezu preuzimanja aplikacije. Budući da će HT-ovi korisnici, naravno, imati posebne pogodnosti pri korištenju Telekom Bankarstva, njima se neće trošiti ni internet iz tarife ili opcije, dok će korisnici bonova moći ostvariti do 30 posto više kuna na bonus račun.

- Ponosan sam što predstavljamo uslugu koja nudi cjeloviti bankarski paket, napredne usluge putem mobilne aplikacije, a uz to usluga pruža najbolju vrijednost za novac na tržištu - izjavio je Goran Lončarić, direktor projekta Telekom Bankarstva u Hrvatskom Telekomu, dok je Luka Tomašković iz Zabe poručio kako “Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju kako bi poboljšala korisničko iskustvo, a kroz suradnju s HT-om pokazali su da predvode bankarske trendove na tržištu koje danas zahtijeva brza, jednostavna i sigurna rješenja”.

Zagreb, 280819.
Predstavljanje usluge Telekom Bankarstvo koja je osmisljena od strane Hrvatskog Telekoma i Zagrebacke banke, u hotelu Double Tree by Hilton.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Predstavljanje usluge Telekom Bankarstvo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:20