Outlet s 5 zvjezdica

Hrvatska je dobila prvi outlet s kozmetikom, cijene se kreću od pet pa do sto kuna

Riječ je zapravo o proizvodima namijenjenim za njemačko tržište koji se nisu uspjeli prodati
 Five Star Outlet // Facebook

Hrvatska je dobila svoj prvi outlet s kozmetikom i to, kako ime tog trgovačkog centra kaže, ni više ni manje nego onaj s pet zvjezdica.

Five Star Outlet jučer je u zagrebačkim Sesvetama otvorio svoja vrata za više od 2000 posjetitelja koji su mogli kupiti kozmetičke proizvode po cijenama koje se kreću od pet pa do stotinjak kuna. Palete sjenila, puderi i kreme za sunčanje za 30-ak te deterdženti za pranje rublja i ruževi za 20-ak kuna samo su dio ponude koja se može pronaći u tom hrvatskom outletu, a riječ je zapravo o proizvodima namijenjenim za njemačko tržište koji se nisu uspjeli prodati.

U Lijepu našu novi artikli će stizati u prosjeku svaka tri tjedna. Pritom bi trebalo naglasiti kako se doista radi o novim proizvodima, a ne o prošlogodišnjim ili onima pred istekom roka trajanja, napisali su na svojim stranicama iz kompanije u vlasništvu Franje Šarića.

Five Star Outlet // Facebook
Five Star Outlet, ponuda

Da pojasnimo, Müller i dm u Njemačkoj imaju običaj naručiti previše artikala i kratko ih držati na policama pa ih njemački potrošači ni ne stignu kupiti. Stoga Five Star Outlet u zgradi bivšeg Europatradea prodaje njemačke proizvode po 30 do 50 posto nižim cijenama nego što se mogu naći u ostalim trgovinama, piše na njihovoj web stranici.

Five Star Outlet u svojoj ponudi ima proizvode koje inače nude drogerije i parfumerije, a riječ je o brendovima kao što su L'Oreal, Max Factor, Make up Revolution ili Nivea i Always. Uz to, ovaj zagrebački trgovački centar uvodi i novi brend na naše tržište, njemački Rossman. Osim kozmetičkih proizvoda, outlet nudi i proizvode za kućanstvo poput, primjerice, deterdženata ili omekšivača za rublje, te tehniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:00