NAJVEĆA PO AKTIVI

Luigi Fuzio, predsjednik Uprave Intese Sanpaolo Bank Slovenia: Biti prvi izbor među bankama naš je najveći prioritet

Intesa Sanpaolo Bank već se desetljećima ubraja u tehnološki najnaprednije banke u Sloveniji

Luigi Fuzio, predsjednik Uprave Intese Sanpaolo Bank Slovenia

Intesa Sanpaolo Bank trenutačno je treća najveća banka u Sloveniji po ukupnoj aktivi i jedna od najuspješnijih slovenskih banaka zahvaljujući dobro provedenoj poslovnoj transformaciji u razdoblju od 2017. do 2021. Kao stabilna i profitabilna banka spremna je za daljnji rast te se uz pomoć matične bankarske grupe Intesa Sanpaolo može nositi s novim izazovima. Naša vizija je u sljedećih pet godina postati najbrže rastuća banka i što više pridonijeti razvoju zemlje.

Pouzdan poslovni partner slovenskim izvoznicima Slovenija je izrazito izvozno orijentirana zemlja. Među najvećim trgovinskim partnerima su joj zemlje u neposrednom okruženju, u kojima matična bankarska grupacija ima i svoje kćerinske banke. To za slovenske tvrtke – koje posluju na tim tržištima ili se na njih tek probijaju – podrazumijeva veliku prednost, jer im Intesa Sanpaolo Bank u Sloveniji može ponuditi odgovarajuća i kvalitetna poslovna rješenja koristeći kompetencije, znanja i dobre prakse drugih sestrinskih banaka.

Kao treća najveća banka na tržištu želimo imati vodeću ulogu u poslovanju s poduzećima i podupirati razvoj slovenskog gospodarstva. Želja nam je slovenskim srednjim i velikim poduzećima biti prvi izbor među bankama. Naprijed s digitalizacijom u krvi i održivošću u mislima Intesa Sanpaolo Bank već se desetljećima ubraja u tehnološki najnaprednije banke u Sloveniji.

Posljednjih godina stručnjaci im priznaju jedno od najboljih korisničkih iskustava u digitalnom bankarstvu, a ujedno je trenutačno jedina banka na tržištu koja nudi dvije globalno priznate usluge mobilnog plaćanja - Google Pay i Apple Pay. Naš je cilj klijentima osigurati najbolje korisničko iskustvo omnikanalnim pristupom, uz pomoć kojeg uspješno spajamo fizičke i digitalne kanale prodaje. To nam omogućuje da svoje usluge u svakom segmentu maksimalno prilagodimo potrebama klijenata.

Najsuvremenija tehnologija, izvrsna usluga za korisnike i sve veća briga za naše zaposlenike ključni su sastojci za dugoročno održiv i uspješan rast banke. Ipak, razmišljati o budućnosti bez uzimanja u obzir kako pozitivnih, tako i negativnih posljedica našeg djelovanja na okoliš ili društvo postalo je neodvojivo od načela održivosti.

S ponosom mogu reći da naša banka, zajedno s matičnom bankarskom grupom, na tom području već ostvaruje pozitivne učinke, posebice promicanjem fonda za kružno gospodarstvo grupe, koji tvrtkama omogućuje pristup financiranju njihovih kružnih ili zelenih projekata. Zahvaljujući ovom fondu, Intesa Sanpaolo Bank u Sloveniji je već uspješno podržala neka poduzeća koja su svjesna važnosti prilagođavanja svojih poslovnih modela s ciljem uspješnog poslovanja u budućnosti.

image

Intesa Sanpaolo Slovenija Banka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:58