Donacija

Zvijezda donirala 100.000 kuna KB-u Sveti Duh za kupnju opreme za dojenčad

Uz opremu za dojenčad, bit će kupljen i uređaj za dezinfekciju prostora
Ilustracija
 Zvijezda / Zvijezda

Tvornica ulja Zvijezda je Kliničkoj bolnici Sveti Duh donirala 100.000 kuna za kupnju opreme za dojenčad i uređaje za dezinfekciju prostora, kako bi zdravstvenim radnicima olakšala posao koji obavljaju u vrlo zahtjevnim okolnostima borbe protiv širenja zaraze korona virusom.

- Na zdravstvenim djelatnicima je proteklih dana veliki pritisak, a ova je donacija naš način da im zahvalimo na svemu što rade. Nadamo da će im barem malo olakšati posao - izjavio je Tihomir Adam, direktor Zvijezde.

- Nalazimo se u vremenima kada svaka pomoć može doprinijeti našoj učinkovitosti. Hvala Zvijezdi što je prepoznala naše potrebe i pomogla ovom vrijednom donacijom - istaknuo je Mladen Bušić, ravnatelj KB-a Sveti Duh.

Jednako kao i zdravstveni radnici u svom segmentu, i Zvijezdini zaposlenici, priopćili su iz kompanije, dio su velikog broja ljudi koji u izvanrednim uvjetima osiguravaju normalan tijek opskrbe prehrambenim namirnicama. Budući da proizvodi stratešku namirnicu – ulje, Zvijezda je, kako tvrde, jedna od najvažnijih kompanija u tom nacionalnom lancu.

Stoga su zaposlenici Zvijezde trenutno, uz provođenje brojnih zaštitnih protokola kojima se u najvećoj mogućoj mjeri osigurava njihovo zdravlje i sigurnost proizvoda, u pojačanom režimu rada kako bi zadovoljili povećane potrebe tržišta, a opskrba uljem u Hrvatskoj ni u jednom trenutku ne bi bila dovedena u pitanje.

- Želim se zahvaliti i svim našim kolegicama i kolegama na predanosti i odgovornosti kojima pristupaju svom poslu i u ovim izvanrednim okolnostima - rekao je Adam.

Uz novčanu donaciju KB-u Sveti Duh, Zvijezda je, kao pomoć potrebitima, Hrvatskom Crvenom križu nakon razornog potresa u Zagrebu donirala suncokretovo ulje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:37