Drugi put ovaj mjesec

Zdravstvenom osoblju, hitnim službama i volonterima donacija od 300.000 kuna u kavi i čaju

Pomažu i olakšao rad svima onima koji su danonoćno angažirani u borbi protiv pandemije  i posljedica potresa u Zagrebu
Obilazak Franckovih pogona
 Biljana Blivajs / CROPIX

Franck je za brojne institucije osigurao donacije u kavi, čaju, kao i aparatima za samoposluživanje s kavom i čajem u vrijednosti većoj od 300.000 kuna, kako bi pomogao i olakšao rad svima onima koji su danonoćno angažirani u borbi protiv pandemije i posljedica potresa u Zagrebu i okolici.

U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, Franck je već drugi puta ovoga mjeseca donacije raspodijelio zdravstvenim djelatnicima, hitnim službama i volonterima na adresama Nacionalnog stožera civilne zaštite te Gradskim društvima Crvenog križa u Zagrebu, Puli, Rijeci, Osijeku i Splitu.

Također, Franckovi djelatnici, koji svakodnevno osiguravaju normalnu opskrbu tržišta u Hrvatskoj i regiji, organizirali su i izravnu dostavu donacija Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice te Hrvatskoj udruzi medicinskih sestara.

Kao društveno odgovorna kompanija Franck oduvijek brine za potrebe zajednice, a te vrijednosti posebice dolaze do izražaja u izvanrednim situacijama kada je nužno biti prisutan, solidaran i pružiti podršku i pomoć onima koji u ovome trenutku imaju ključnu ulogu u brizi za cijelo društvo.

Sukladno potrebama, Franck će i dalje nastaviti pomagati svim potrebitim institucijama i pojedincima koji neumorno rade na sprječavanju širenja pandemije i pružanju skrbi onima kojima je potrebna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:10