Regus

Zašto je bi feksibilan radni prostor trebao biti idealno sljedeće ulaganje za franšize

Najnoviji cilj franšiza: revolucija feksibilnog radnog prostora
Ured tvrtke Regus.

Usred smo revolucije co-workinga ili fleksibilnog radnog prostora. Istraživanja pokazuju da tri od deset zgrada u svakoj poslovnoj zoni nude franšizama nove prilike za fleksibilne radne prostore, a franšize razmatraju kako taj trend iskoristiti.

Budući da tvrtke i pojedinci sve više koriste fleksibilne radne prostore, procjenjena vrijednost industrije coworkinga svake godine raste za 24 posto. Nedavna studija na uzorku od 15.000 poslovnih lidera u 80 zemalja IWG-a, matične tvrtke vodećih pružatelja radnih prostora, uključujući Regus i Spaces, otkrila je da većina poslovnih lidera (85 posto) vjeruje da fleksibilan rad pomaže njihovim tvrtkama da rastu i ostanu konkurentne. Uz to, 77 posto smatra da im je prihvaćanje coworkinga i omogućavanje zaposleniku da radi bilo gdje, pomoglo u zapošljavanju i zadržavanju vrhunskog talenta.

Do 2023. godine predviđa se da će 50 posto radnika raditi na daljinu tijekom većeg dijela svog radnog tjedna. Prognoze sugeriraju da će globalna mobilna radna snaga doseći 1,87 milijardi ljudi. Ovo predstavlja jedinstvenu priliku za sve tvrtke iz franšizne industrije da se pridruže trendu koji brzo raste.

Kako sve više ljudi radi fleksibilno, tako raste i potražnja za mjestima koja im takav rad omogućuju, a kako tržište korporativnih nekretnina i dalje raste, globalni gigant nekretnina JLL procjenjuje da bi do 2030. godine fleksibilan radni prostor mogao držati i do 30 posto korporativnih nekretnina

Sve veća mogućnost franšize

Fleksibilni uredi su i klasa imovine u koju se može ulagati. Ne samo da nude snažan ekonomski poslovni model i niske troškove zapošljavanja, već i značajan potencijal prihoda. Operativni model dokazano je uspješan i mogućnosti rasta značajne su u regiji i širom svijeta, posebno kod brandova poput Regusa i Spacesa koji su svjetski poznati.

Jednostavno rečeno, to je sljedeća granica franšize, a tržište fleksibilnih ureda jedno je od najuzbudljivijih tržišta rasta na svijetu. Osnivač industrije, Regus, koji je sada dio IWG-a, sa svojim brandovima koji odgovaraju svim zahtjevima i stilu, sada ljudima nudi priliku da se uključe.

IWG je prisutan na gotovo 3.400 lokacija, 120 zemalja i 1.100 gradova i gradova širom svijeta - a upravo ovo iskustvo čini IWG idealnim franšiznim partnerom za one koji žele iskoristiti sve veću potražnju servisiranih ureda širom svijeta.

„Partnerstvo s IWG pruža vlasnicima tvrtki mogućnost da sudjeluju u ovoj priči rasta i iskoriste ogromnu potražnju za fleksibilnim, suvremenim radnim prostorima - jednim od najuzbudljivijih tržišta rasta na zemlja", kazao je Arpad Szanto, voditelj franšize u IWG za Hrvatsku.

„Naše dugogodišnje iskustvo u industriji i naša dobro uspostavljena globalna mreža naučili su nas da izgradnja kvalitetnog fleksibilnog radnog prostora zahtijeva povjerenje i podršku. Blisko surađujemo s našim davateljima franšiza kako bismo osigurali da imaju okvir za pronalaženje pravog mjesta i dizajna, poduprt snagom naše operativne i marketinške podrške i globalne usluge kupcima po kojoj je IWG poznat. "

Da biste saznali kako možete iskoristiti revoluciju radnog prostora, kontaktirajte IWG-ov tim franšiza po e-pošti franšOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetite https://franchise.iwgplc.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:36