Novi hotel

Zagreb dobiva svoj prvi Novotel samo 20 minuta udaljen od centra, a imat će 170 soba

Zagrebačka tvrtka Rox potpisala je ugovor s hotelskom grupacijom Orbis SA
Ilustracija: Novotel u Dinardu, Francuskoj
 Stephane Mahe / Action Images / Reuters

Grad Zagreb krajem 2020. dobiva svoj prvi Novotel hotel, izvijestili su jučer iz zagrebačke tvrtke Rox, koja je nedavno potpisala ugovor s hotelskom grupacijom Orbis SA, ekskluzivnim nositeljem licence Novotel za istočnu Europu.

Prvi zagrebački i hrvatski Novotel, navodi se u priopćenju, u ponudi će imati 170 soba, bar, hotelski restoran, wellness centar te prostorije za poslovne korisnike, a iako ne otkrivaju točnu lokaciju, tvrde da će "hotel biti smještan na odličnoj lokaciji, samo 20 minuta od centra grada te 15 minuta od međunarodne zračne luke Zagreb".

Između ostaloga, najavljuju se vrhunski smještaj i jedinstveni doživljaj kako poslovnim, tako i ostalim korisnicima.

- Novotel je vodeći svjetski brend modernih hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja, idealno smještenih u srcu velikih međunarodnih gradova, poslovnih zona i poželjnih turističkih odredišta. Strast koju taj brend gaji prema poslu savršeno odgovara našoj lokaciji u Zagrebu. Vjerujem da će ovaj hotel biti prepoznat kao središnje mjesto za organizaciju poslovnih događaja, ali i kao oaza mira za odmor i opuštanje - poručio je Ivo Krištić, predsjednik Uprave tvrtke Rox, koja se bavi veleprodajom i vlasnica je benzinskih postaja Rox.

Ono što je posebno važno u ovoj priči jest činjenica da je Orbis SA strateški partner kompanije Accor Hotels, koja u svijetu povezuje više od 4500 hotela, kompleksa i rezidencija, a putem Novotela napokon ulaze na hrvatsko tržište.

Prvi Novotelov hotel, neslužbeno doznajemo, nalazit će se na Slavonskoj aveniji i imat će kategoriju od četiri zvjezdice, a vizuali budućeg objekta još nisu dostupni javnosti.

- Hrvatska je postala jedna od atraktivnijih zemalja za investitore u hotelskom sektoru. Ponosni smo što je lokalni partner odlučio surađivati s brendom Novotel i odabrao upravo Orbis za upravitelja na ovom vrhunskom projektu - rekao je Gilles Clavie, predsjednik Uprave Orbisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:43