Velika investicija

Valamar jučer otvorio vrata svog kampa s pet zvjezdica u istarskoj općini Funtana

To je prvi veliki kamp s pet zvjezdica u Istri, a osim po iznimnoj kvaliteti sadržaja i ponude u kampu, j
Valamar Camping Adriatic
 Valamar

Prvi Valamarov veliki kamp s pet zvjezdica te jedan od najboljih kampova na Mediteranu, Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani od četvrtka je otvoren svim posjetiteljima i gostima, priopćili su u petak iz Valamara.

Investicija u Istra Premium Camping Resort 5* u posljednje dvije godine iznosi 280 milijuna kuna i predstavlja nastavak ulaganja Valamara u kamping segment u smjeru razvoja ponude visoke dodane vrijednosti, dodaju.

To je prvi veliki kamp s pet zvjezdica u Istri, a osim po iznimnoj kvaliteti sadržaja i ponude u kampu, jedinstven je i po ljepoti lokacije, prekrasnim plažama i pogledom na stari grad Vrsar i vrsarski arhipelag.

Novi kamp otvorili su predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin te predsjednik Nadzornog odbora Valamara Gustav Wurmboeck i načelnik Općine Funtana Mladen Grgeta.

Nakon svečanosti otvorenja, posjetitelji su se u vođenom obilasku mogli uvjeriti u bogatu ponudu i brojne novitete koje to kamping ljetovalište nudi. Među ostalim imali su prilike vidjeti i vodeni zabavni park Aquamar sa 1.000 četvornih metara vodene površine te ukupno osam tobogana, wellness na otvorenom, novouređene plaže, zonu atraktivnih novih mobilnih kućica te brojne ugostiteljske objekte i sadržaje za obitelji s djecom.

Posjetitelji su također mogli šetati i glavnim trgom, Piazzom, koji će tijekom ljeta biti središte dobre zabave te bogatog večernjeg programa i posebnih događaja. Glavni će trg biti i mjesto na kojem će se moći pronaći i kušati autohtoni lokalni proizvodi.

Inače, gosti u novom kamping ljetovalištu mogu birati između raznih oblika smještaja kao što su glamping šatori ili kamping vile s privatnim bazenima. Danom otvorenja kampa otvoren je i Valamar Funtana Summerfest, ljetni festival koji će kroz idućih nekoliko mjeseci svojim besplatnim i svakodnevnim programom zabavljati goste kampa i ostale posjetitelje te lokalno stanovništvo Funtane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:28