Širenje mreže

U Hrvatskoj tri nova Spara, do kraja godine omiljeni trgovački lanac planira još otvorenja

Danas je otvoren novouređeni supermarket na Savskoj cesti u Zagrebu, dok se otvorenje preuređenog Spara na zagrebačkoj Savici očekuje do kraja mjeseca
Ilustracija
 Marko Todorov / Hanza Media

Hrvatska je u posljednjih mjesec dana dobila čak tri nova Spara, dva su preuređena, a iz popularnog trgovačkog lanca najavili su još ulaganja i otvorenja za ovu godinu.

Danas je otvoren novouređeni supermarket na Savskoj cesti u Zagrebu, dok se otvorenje preuređenog Spara na zagrebačkoj Savici očekuje do kraja mjeseca, a obje se trgovine mogu pohvaliti samoposlužnim blagajnama koje su se, kako su nam kazali iz Spara, našle u centru renovacija.

Uz to, ovog su ljeta dva grada na sjeveru Lijepe naše dobile svoj Spar. Onaj u Križevcima proteže se na 1231 kvadrata te je zaposleno 23 radnika, a prvi Spar u Ludbregu veličine je 938 četvornih metara te u njemu također radi 23 ljudi. Osim toga, Rijeka je dobila svoj šesti Spar i to u sklopu novog šoping centra Marti, a prostire se na 1470 kvadrata te je zaposleno 35 djelatnika.

- Iznimno smo ponosni na činjenicu da se naše trgovine nalaze u sve više gradova u Hrvatskoj te u sve više kvartova. Našim kupcima želimo osigurati još bolju dostupnost i zato ćemo i u budućnosti nastaviti u istom smjeru, a do kraja godine u planu je još novih ulaganja i otvorenja – ambiciozan je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Spar // Press
Novouređeni SPAR supermarket na Savskoj cesti otvorio svoja vrata

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:05