Otvorenje krajem godine

Trgovački lanac Pevec na 5.000 kvadrata otvara novi dućan u Slavonskom Brodu

Pevec uskoro otvara i novi prodajni centar u Vukovaru, a u planu je i gradnja dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu
Ilustracija
 Davor Pongračić / Hanza Media

Pevec je otkupio objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom Brodu i najavio otvaranje novog Pevec centra na toj lokaciji.

Objekt u slavonskobrodskoj ulici Petra Svačića Pevec je, stoji u priopćenju te kompanije, otkupio od nizozemskog fonda WPC Agro II te je trenutno u fazi preuzimanja, dok se službeno otvaranje novog Pevec centra očekuje krajem godine. Osim preuređenog trgovačkog centra, iz kojeg je Super Konzum iselio krajem lipnja, u Pevecu najavljuju i otvaranje niza popratnih sadržaja, poput autopraonice i kafića. Svi zaposlenici koji trenutno rade u starom Pevec centru u Slavonskom Brodu preselit će u novi centar, a planirano je i zapošljavanje novih radnika, tvrde u Pevecu.

- Novi centar će imati bogatiju ponudu koja će se prostirati na čak 5.035 četvornih metara. Želim istaknuti kako je ovo još jedan mali korak u našoj dugoročnoj strategiji u kojoj želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15.000 stanovnika - poručio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

Pevec uskoro otvara i novi prodajni centar u Vukovaru, a u planu je i gradnja dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu. Tvrtka je u protekle tri godine, podsjećaju u Pevecu, preuzela osam postojećih prodajnih centara i otvorila pet novih te je zaposlila gotovo 600 novih djelatnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:53