Dugogodišnja tradicija

Sunčani Hvar donacijama i sponzorstvima podupire preko 500 hvarske djece

Donacije iznose ukupno 320 tisuća kuna pri čemu su sredstva usmjerena na Osnovnu školu Hvar i Udrugu djece i mladih
Hvarski hotel Palace Elisabeth
 Sasa Buric / CROPIX

Sunčani Hvar je u hotelu Pharos zajedno sa svojim sezonskim i stalnim zaposlenicima svečano obilježio završetak 2019-te, koja će biti zapamćena po otvaranju Palace Elisabeth, prvog hotela s pet zvjezdica na otoku, te po rekordnim poslovnim rezultatima.

U sklopu proslave nastavljena je i dugogodišnja tradicija sponzorstava i donacija koje su usmjerene na one najmlađe, djecu otoka Hvara. Sunčani Hvar već četvrtu uzastopnu godinu dodjeljuje novčanu potporu te na taj način podupire preko 500 djece u javnim ustanovama te klubovima i udrugama grada Hvara, koja se bave sportskim i kulturnim aktivnostima. Sredstva su ove godine također donirana benediktinskom samostanu. „Sunčani Hvar ovom proslavom želi istaknuti važnost međusobne suradnje i davanje potpore lokalnoj zajednici koja unapređuje dobrobit najmlađih naraštaja otoka Hvara.“, poručila je svom govoru predsjednica Uprave Sunčanog Hvara, Gordana Tomičić zahvaljujući se svim zaposlenicima na uspješno odrađenoj sezoni.

Donacije iznose ukupno 320 tisuća kuna pri čemu su sredstva usmjerena na Osnovnu školu Hvar i Udrugu djece i mladih s najtežim tjelesnim invaliditetom i djece s posebnim potrebama „Perla“, NK Hvar, Rukometnom klubu Hvar, Ženskom rukometnom klubu Hvar, Judo klubu Hvar te Dramskom studiju mladih Hvar. Sredstvministarstvo uprava su također po prvi put dodijeljena hvarskom dječjem vrtiću Vanđela Božitkovića za nabavu dječje opreme za dvoranu te benediktinskom samostanu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunčani Hvar
Sunčani Hvar već četvrtu uzastopnu godinu dodjeljuje novčanu potporu

Ravnateljica dječjeg vrtića Vanđela Božitkovića Sanja Ćurin, zahvaljujući se na donaciji kojom je opremljena sportsku dvorana dječjeg vrtića u Hvaru kazala je da se na taj način stvoreni uvjeti za kvalitetno provođenje sportskih aktivnosti djece rane i predškolske dobi. „Ovo nam je razveselilo blagdane.“, kazala je Sanja Ćurin.

U sklopu proslave dodijeljene su i mnoge nagrade zaposlenicima za ostvareni uspjeh, te posebna priznanja zaposlenicima koji imaju 10 do 40 godina radnoga staža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:47