Razvoj

Širenje mreže: Ina grupa otvorila dva nova maloprodajna mjesta u Svetoj Nedelji i Desincu

Na novim maloprodajnim mjestima osim ponude Class goriva,  dostupna je i roba široke potrošnje
Ina pumpa u Sv. Nedelji
 Ina

INA je preuzeli dva nova maloprodajna mjesta u Svetoj Nedelji i Desincu.

Ovime je Inina regionalna mreža dostigla brojku od 511 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj te susjednim zemljama Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. Samo ove godine otvoreno je 11 maloprodajnih mjesta - dva u Hrvatskoj, tri u Bosni i Hercegovini i šest u Crnoj Gori.

- Ovo je samo nastavak provedbe naše strategije u kojoj su među najvažnijim ciljevima povećana ulaganja u usluge kupcima i maloprodaju te kontinuirana modernizacija maloprodajnih mjesta. INA Maloprodajni servisi su usmjereni na kupce i naš je temeljni cilj da budemo na usluzi. Ove godine povećali smo i mjesečna primanja svojim radnicima u maloprodaji, a najnovijim širenjima još jednom smo potvrdili svoju usredotočenost na rast i izvrsnost - izjavio je v.d. operativnog direktora Usluga kupcima i maloprodaje Vlatko Dujanić.

INA u Hrvatskoj drži vodeću poziciju, a maloprodajna mjesta su prepoznatljivo mjesto kupnje koja svakoga dana posjeti više od 200.000 kupaca. Kompanija stratešku prednost gradi na kontinuiranom razvoju svoje maloprodajne mreže kroz širenje, kapitalna ulaganja te unapređenje kvalitete usluga.

Na novim Ininim maloprodajnim mjestima u Svetoj Nedelji i Desincu, osim ponude Class goriva, dostupna je i roba široke potrošnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:06