#studentipomazu

Saponija nastavlja s donacijama:Pomažu studentsku inicijativu izrade zaštitnih vizira

Donacija Saponije Osijek ide u ruke upravo Hrvatskom studentskom zboru
 Saponia

Saponia Osijek je donirala svoj Bis Deziclean – sredstvo za dezinfekciju površina, Hrvatskom studentskom zboru, nositelju inicijative #StudentiPomazu, a cilj im je izraditi vizire za zdravstvene djelatnike diljem Republike Hrvatske.

Inače, kada se pojavila inicijativa za izradu 3D printanih vizira za medicinsko osoblje, HSZ se odlučio uključiti i rasprostraniti diljem Hrvatske ideju o pomoći onima koji se bore kako bi svi ostali zdravi i sigurni. Donacija Saponije Osijek ide u ruke upravo Hrvatskom studentskom zboru. Ovom donacijom, volonterima je omogućena pomoć u pravilnoj dezinfekciji i pakiranju gotovih proizvoda i na taj način je osigurana zdravstvena ispravnost i sigurnost istih.

Još je jedna donacija Saponije pomogla onima kojima je najpotrebnija. Saponia već niz godina surađuje s neprofitnom humanitarnom udrugom Rijeka ljubavi, koja skrbi o siromašnim i socijalno ugroženim građanima i obiteljima.

Saponia
Saponia Osijek je donirala svoj Bis Deziclean

Njihov moto “dobro je činiti dobro” pokretač je mnogim donacijama, a proizvodi Saponije ovih su dana njihovim korisnicima više nego neophodni. Kako bi i oni mogli slijediti upute nacionalnog stožera o pojačanoj brizi za higijenu Saponia im je pomogla s deterdžentima I sredstvima za čišćenje, a djecu su razveselili s Kandit proizvodima kako bi im Uskrs bio ljepši.

Upravo je Saponia kompanija koja baš u ovim danima slovi kao uzor ostalim poslovnim subjektima u Hrvatskoj. Svakodnevno doniraju i pomažu tamo gdje je najpotrebnije, vodeći računa i o svojim radnicima koji su dodatno nagrađeni za uložene napore, kako bi ostatak Lijepe Naše, bio opremljen i zaštićen.

Saponia

U ovim trenutcima, bitno je držati se propisanih preporuka koje dolaze od nadležnih tijela kako bismo što prije vratili svoje živote u normalu. U ovome smo svi zajedno te ne zaboravimo da ostankom kod kuće, štitimo i sve one koji su svakodnevno na prvoj liniji upravo kako bismo svi, mogli normalno funkcionirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2022 15:35