Modernizacija

Popularni trgovački lanac otvorio novi dućan u Poreču, kupce očekuju popusti

Porečki dućan popularnog lanca preselio se u neposrednu blizinu kako bi kupci mogli uživati u većem prodajnom prostoru i prostranijem parkingu
Lidlova trgovina u Poreču
 Lidl

Jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, Lidl, otvorio je novu trgovinu u Poreču koja kupcima danas nudi prigodne akcije i popuste kako na prehrambeni, tako i na neprehrambeni asortiman.

Kako doznajemo, dosadašnji porečki dućan popularnog lanca preselio se u neposrednu blizinu kako bi kupci mogli uživati u većem prodajnom prostoru i prostranijem parkingu. Nova Lidlova trgovina, priopćili su iz kompanije, napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna koji, uz veću površinu, podrazumijeva više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost i atraktivniji izgled.

Novi dućan u Poreču otvorili su voditelj trgovine Ivan Belan uz pomoć gradonačelnika Grada Poreča Lorisa Peršurića, a poznati hrvatski komičar Goran Goc Vugrinec moderirao je otvorenje. Usto, kako saznajemo od Lidla, vokalni sastav Umjetničke škole Poreč razveselio je sve okupljene, a trgovački lanac je i ovaj put lokalnoj zajednici dao svoj doprinos prigodnom donacijom u iznosu od 15.000 kuna porečkom Fondu za izvrsnost u sportu.

Lidl
Lidlova trgovina u Poreču

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:11