Slobodan dan roditeljima

Popularni trgovački lanac namještajem uvodi još jednu pogodnost za svoje zaposlenike

Slobodan dan za roditelje prvašića međunarodni maloprodajni lanac uvodi prvi put
 JYSK

Zaposlenici Jyska u ponedjeljak, 9. rujna, odnosno na prvi dan nove školske godine dobit će slobodan dan kako bi mogli ispratiti svoju djecu koja kreću u prvi razred osnovne škole, priopćio je danski trgovački lanac namještajem. Slobodan dan za roditelje prvašića ovaj međunarodni maloprodajni lanac uvodi prvi put kao još jednu od pogodnosti za svoje radnike.

- Prvi dan škole jedan je od najvažnijih događaja svakom djetetu, a potpora roditelja je bitna kako bi s njima podijelili te trenutke i zajedno zakoračili u novo životno razdoblje. Svim našim zaposlenicima čije dijete kreće u prvi razred darujemo slobodan dan, i sretni smo što im to možemo omogućiti - izjavila je voditeljica ljudskih resursa Jadranka Čulo Petrovčić.

Inače, Jysk u Hrvatskoj ima 42 poslovnice u kojima radi preko 350 ljudi, a ranije ove godine odlučio je slijediti svojevrsni hrvatski trend i povećati plaće svojim radnicima u prosjeku za 11 posto pri čemu se najveći porast odrazio na plaće zaposlenika s najnižim primanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:49