Nakon rekordnih rezultata

Podravka zaposlila 110 mladih radnika na neodređeno vrijeme

Odluka o zapošljavanju donesena je u sklopu pregovora sa sindikatima oko izmjena kolektivnog ugovora
Zgrada Podravke
 Nikola Wolf / Podravski list / CROPIX

Podravka je donijela odluku o zapošljavanju 110 mladih radnika, i to na neodređeno vrijeme, priopćili su iz te kompanije.

"Ponosni smo što smo danas potpisali ugovore sa 110 naših zaposlenika, koji su svojim dosadašnjim radom pokazali visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u radu, savjesno izvršavali svoje radne zadatke te se prema kolegama i suradnicima odnosili kolegijalno i s poštovanjem. Zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim angažmanom na radnom mjestu kompaniji vraća višestruko uloženo i zato nam je drago da smo nagrađivanjem njihovog angažmana današnjim činom dodatno doprinijeli njihovoj motivaciji. Slijedi nam nastavak konstruktivnih kolektivnih pregovora sa sindikatima, kako bi i preostalim radnicima Grupe Podravka isto tako unaprijedili njihova stečena materijalna prava", kazao je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke, prilikom uručivanja ugovora o radu na neodređeno vrijeme.

Odluka o zapošljavanju 110 mladih radnika donesena je u sklopu nedavno započetih pregovora sa sindikatima u toj kompaniji oko izmjena kolektivnog ugovora. Najveći dio novih ugovora potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i u drugim poslovnim cjelinama, poput Logistike, Prodaje, Poslovnih programa i korporativnih funkcija, ističe se u priopćenju Podravke. Dodajmo i kako do zapošljavanja 110 radnika dolazi nakon što je Podravka objavila rezultate poslovanja u prvom ovogodišnjem polugodištu, u kojem je ostvarila gotovo pet puta veću neto dobit nego u istom lanjskom razdoblju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 11:02