Novčana nagrada

Pivac isplaćuje bonuse djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji

Od ponedjeljka, 30. ožujka, u kompaniji započinje i podjela uskrsnica, koju će dobiti svi zaposlenici
U svim proizvodnim pogonima i maloprodajama Grupe Pivac provode se stroge preventivne mjere
 Grupa PIvac // Press

Grupa Pivac odlučila je svojim radnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji isplatiti bonus.

Uslijed izvanrednih okolnosti uzrokovanih pojavom koronavirusa u Hrvatskoj, djelatnici Grupe Pivac, koja u svom vlasništvu ima Mesnu industriju Braća Pivac, PPK karlovačku mesnu industriju i Mesnu industriju Vajda, svakodnevno poduzimaju iznimne napore kako bi osigurali kontinuitet proizvodnje i opskrbe trgovačkih lanaca, kao i 270 maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske, priopćili su iz grupacije.

- Koristimo priliku kako bismo još jednom zahvalili našim djelatnicima na izuzetnom trudu i radu, kao i dodatnim naporima koje ulažu u ovim trenucima, za koje se iskreno nadamo da će što prije biti iza nas. Zahvala se prije svega odnosi na radnike u odjelima proizvodnje, transporta i maloprodaje, koji ovih dana uistinu daju sve od sebe kako bi omogućili da naši proizvodi stignu na police trgovina i do stolova naših kupaca. U znak zahvalnosti onima koji u ovim teškim okolnostima daju najveći doprinos, donesena je odluka o dodjeli novčane nagrade koja će biti isplaćena na njihove račune zajedno s plaćom za ožujak. Hvala vam, vi ste naša snaga i najveća vrijednost - rekli su u Grupi Pivac.

Od ponedjeljka, 30. ožujka, u kompaniji započinje i podjela uskrsnica, koju će dobiti svi zaposlenici. Uskrsnica će, kako tvrde, biti dodijeljena u obliku poklon bona u vrijednosti 200 kuna, koji će se moći iskoristiti u Pivac maloprodajama za nabavku svježeg i smrznutog mesa, mesnih prerađevina, sireva i mliječnog programa.

Grupa PIvac // Press
Grupa Pivac isplaćuje bonus djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji

- Uz kontinuitet proizvodnje i opskrbe, naš je trenutni prioritet zaštita djelatnika i kupaca te sprečavanje širenja COVID-19. Stoga se u svim proizvodnim pogonima i maloprodajama Grupe Pivac provode stroge preventivne mjere sukladno uputama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske. Svim djelatnicima osigurana je dodatna količina rukavica i maski, postavljeni su dodatni dispenzeri s dezinficijensima, svim osobama koje ulaze u krug tvornica i proizvodnih objekata provodi se beskontaktno mjerenje tjelesne temperature te se u cijelosti poštuju upute o međusobnoj udaljenosti svih koji sudjeluju u proizvodnom procesu i lancu opskrbe. Kao i do sada, strogo se pridržavamo pravila sigurnosti proizvodnje i rukovanja hranom, a svi djelatnici obvezni su slijediti i dodatna pravila koja su uvedena u svrhu zaštite i prevencije, tako da su svi mesni proizvodi koji dolaze do naših kupaca potpuno sigurni i zdravstveno ispravni - poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2024 01:30