Motivacija za daljnji rad

Pevec zaposlenicima isplaćuje 1000 kuna božićnice, za neke pripremili poseban stimulans

Ulaganje u božićnice iznosi oko dva milijuna kuna što s ovogodišnjim uskrsnicama i regresom čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna
Radnica u Pevecu
 Pevec

Pevec će do kraja ovog tjedna svojim radnicima isplatiti božićnice u iznosu od 1000 kuna te će svaki roditelj u kompaniji dobiti dar za dijete u vrijednosti 600 kuna.

Odluka je to prvog hrvatskog trgovačkog lanca kojom se želi zahvaliti svojem 1921 zaposleniku te ih, kako tvrde, motivirati za daljnji rad. Ulaganje u božićnice, priopćili su iz kompanije, iznosi oko dva milijuna kuna što s ovogodišnjim uskrsnicama i regresom čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna koje je Pevec isplatio svojim zaposlenicima.

Usto, najavili su i kako će djelatnicima svojih pet najuspješnijih prodajnih centara isplatiti 13. plaću.

- Zadovoljstvo mi je izjaviti već sada kako je iza nas jedna sjajna godina naše kompanije za što su prije svega zaslužni naši zaposlenici. Oni su stup naše kompanije i naša misija jest da kontinuirano poboljšavamo njihove uvjete. Božićnicom, ali i svim ostalim benefitima koje ostvaruju Pevecovi zaposlenici, želimo svim našim kolegama pokazati koliko cijenimo njihov rad, svjesni da niti jedan od trenutnih uspjeha bez njih ne bi bio moguć - kazao je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

Zagreb, 020519.
Jurica Lovrincevic, predsjednik uprave tvrtke Pevec danas je na konferenciji za medije predstavio rezultate poslovanja za razdoblje 2016.  2018. godine.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX
Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:59