Nagrade za izvrsnost

PBZ proglašen najboljom bankom u Hrvatskoj, a predsjednik Uprave banke menadžerom godine

PBZ je u dva dana dobio dvije nagrade za izvrsnost i uspješnost
Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a proglašen je menadžerom godine u kategoriji velikih poduzeća
 PBZ Press

Nakon što je u Londonu preuzeo nagradu za najbolju banku u Hrvatskoj, Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ), proglašen je menadžerom godine u kategoriji velikih poduzeća. Riječ je o nagradi Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA koje je ove godine u različitim kategorija laskavom titulom okrunilo 18 hrvatskih menadžera.

S druge pak strane, nagradu za banku godine u Lijepoj našoj PBZ-u je dodijelio ugledni financijski časopis The Banker, koji je publikacija Financial Timesa, a smatra se standardom za bankarsku izvrsnost. Navedene nagrade, kako su priopćili iz PBZ-a, potvrđuju izvrsnost u poslovanju i upravljanju bankom koja je “ kontinuirano u samom vrhu hrvatskog bankarstva te je ujedno i lider u novim tehnologijama”.

- PBZ kontinuirano razvija nove i inovativne proizvode te usluge, a svakako treba istaknuti novu platformu PBZ digitalnog bankarstva koja predstavlja višekanalni koncept internetskog i mobilnog bankarstva s brojnim inovativnim funkcionalnostima uz mogućnost personalizacije same aplikacije te usluge Google Pay i Apple Pay, koje je PBZ prvi u Hrvatskoj omogućio svojim klijentima – poručili su iz banke.

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:03