Daju svoj doprinos

Odrekli se 10 posto plaće i donirali 240.000 kuna akciji 'Hrvatska protiv koronavirusa'

Sredstva su prikupljena dragovoljnim odricanjem 10 posto neto plaća za ožujak
Mate Botica, član Uprave i direktor tvrtke Odašiljači i veze
 Marko Todorov / CROPIX

Kako bi dali svoj doprinos u borbi protiv epidemije koronavirusa koja je zahvatila ne samo Hrvatsku već i cijeli svijet, djelatnici Odašiljača i veza (OIV) prikupili su ukupno 241.719,63 kuna koje će biti uplaćene u korist akcije „Hrvatska protiv koronavirusa“.

Temeljem zajedničkog poziva Uprave i Sindikalne podružnice OIV-a, sredstva su prikupljena dragovoljnim odricanjem 10% neto plaća za ožujak, dok se Uprava Društva odrekla cjelokupne plaće za taj mjesec. Akciji se priključio i Nadzorni odbor OIV-a koji se odrekao naknade za rad u tom odboru za ožujak.

„Prolazimo kroz dane i tjedne bez presedana u novijoj povijesti. Sve što se događa neminovno utječe na cjelokupno hrvatsko i globalno gospodarstvo te na naše živote i svakodnevnicu. Solidarnost i humanost jedne su od najvažnijih odlika našega Društva, a djelatnici OIV-a uvijek se rado priključuju humanitarnim akcijama. Izrazito smo ponosni što ovoga puta možemo pokazati odgovornost i jedinstvo te pomoć i široj društvenoj zajednici“, rekao je član Uprave i direktor OIV-a, Mate Botica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2021 13:02