Zimski raspored

Od prosinca do kraja ožujka letove Emirata od Zagreba do Dubaija preuzima flydubai

Dosad je više od 794 tisuće putnika iskoristilo prednosti ovog partnerstva
Emirates i FlyDubai
 Emirates i FlyDubai/press

Emirates i partnerska zrakoplovna kompanija flydubai najavili su kako će letove između Dubaija i Zagreba od 2. prosinca ove godine pa do 30. ožujka sljedeće godine preuzeti flydubai, nakon čega se letovi između Zagreba i Dubaija ponovno vraćaju pod skute Emiratesa.

U tom razdoblju će let FZ 1793 iz Dubaija kretati u 10 sati, a u zagrebačku će zračnu luku slijetati u 13.15 sati po ovdašnjem vremenu. Povratni let FZ 1794 iz Zagreba će kretati u 14.30, a u Dubai će slijetati u 23 sata po tamošnjem vremenu. Flydubai će na ovoj linji letjeti novim zrakoplovom Boeing 737 MAX 8, koji putnicima, među ostalim, nudi i sjedala koja se u poslovnoj klasi mogu spustiti u vodoravan položaj, dok se i putnicima u ekonomskoj klasi nude moderna sjedala. Tu su, istiću Emirates i flydubai, i sustav zabave na letu na HD zaslonima, kao i Boeingov inovativan sustav Sky Interior u unutrašnjosti zrakoplova.

"Time će se na najbolji mogući način iskoristiti postojeći kapacitet, kako bi se povećanjem frekvencija zadovoljila potražnja za letovima na spomenutoj liniji tijekom zimskih mjeseci. Ovaj potez nadalje ilustrira brojen prednosti strateškog partnerstva između ove dvije aviokompanije iz Dubaija", poručili su iz Emiratesa i flydubaija.

Dodaju kako je dosad više od 794.000 putnika iskoristilo prednosti partnerstva između Emiratesa i flydubaija, koje je počelo u listopadu prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:41