Novac.hr

Najveći Mlinar Caffe otvoren u Pakistanu, građani već pohrlili u kafić od pet etaža!

Novi Mlinar Caffe rezultat je franšizne suradnje s lokalnim partnerom, navode iz Mlinara
Unutrašnjost Mlinar Caffe poslovnice u Pakistanu
 Mlinar

Tvrtka Mlinar je krajem prošlog tjedna u pakistanskom gradu Lahoreu otvorila dosad najveći Mlinar Caffe, na prostoru većem od 300 četvornih metara na pet etaža, objavili su u ponedjeljak iz Mlinara.

Novi Mlinar Caffe rezultat je franšizne suradnje s lokalnim partnerom, a u Lahoeru je otvoren u petak, navode iz Mlinara.

Lahore je drugi po veličini pakistanski grad s više od devet milijuna stanovnika, a iz Mlinara ističu da su prva hrvatska, ali i regionalna prehrambena industrija koja je ostvarila izvoz u Pakistan.

"Do kraja godine u planu je u Pakistanu otvoriti još tri Mlinarove delikatesne pekarske prodavaonice, a do kraja 2023. tamo će funkcionirati maloprodajni lanac u koji će biti uključene ukupno 22 Mlinarove prodavaonice", najavljuju iz Mlinara, napominjući kako su u mogućnosti proizvodni asortiman prilagoditi potrebama poslovnih partnera i specifičnostima njihovih tržišta i kultura.

Mlinar
Unutrašnjost Mlinar Caffea u Pakistanu

Mlinar danas ima više od 230 vlastitih maloprodajnih mjesta u četiri europske zemlje, a veleprodajno plasira na dodatnih 19 svjetskih tržišta.

Franšize su do sad plasirane u osam zemalja na tri kontinenta.

Mlinar zapošljava gotovo 2.000 radnika, proizvodnja je organizirana u pet velikih pekarskih pogona - dva u Osijeku te u Poreču, Šibeniku i Zagrebu, navodi se u priopćenju.

Mlinar
Mlinar Caffe u Pakistanu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:52