Mjere sigurnosti

Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj zatvara hotele u Istri i Dubrovniku

Naglašavaju kako u Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19
Hotel Diamant u Poreču
 Valamar

Iz porečke hotelske kuće Valamar objavili su upravo da će, nakon preporuka nadležnih tijela i odluke Istarske županije kojima su ograničena javna okupljanja, zatvorene škole i vrtići te je ograničeno korištenje javnih prostora, Valamar privremeno zatvoriti hotele Diamant u Poreču i Sanfior u Rapcu.

„Nakon što je krizni stožer jučer pojačao mjere opreza na granici za državljane Njemačke, Austrije i drugih zemalja, također smo odlučili da ćemo zatvoriti hotele Lacroma i Argosy u Dubrovniku“, objavili su.

Naglašavaju kako u Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19, „ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu sigurnosti, kvalitete usluge i doživljaja destinacije“.

S obzirom na zatvaranje škola i vrtića odlučili su, kažu, izaći u susret prvenstveno roditeljima te će zaposlenici Valamara biti na kolektivnom godišnjem odmoru do kraja ožujka.

Porec, 020207
pu - hotel Valamar Sanfior 0202
na slici - rabacki hotel Valamar Sanfior kojem jeceski touroperator Vitkovice tours u konkurenciji 250 jadranskih hotela dodijelio priznanje za prvoklasnu uslugu
- pok
Hanza Media
Valamar hotel Sanfior

„Smatramo da Nacionalni stožer vrlo kvalitetno upravlja s ovom nesvakidašnjom situacijom te da je jedino odgovorno postupanje slijediti njihove preporuke i odluke u zajedničkom cilju što jače prevencije. Turizam je izrazito važna gospodarska grana pa će Valamar nastaviti usku suradnju s nadležnim tijelima kako bismo u što kraćem roku mogli nastaviti s pripremama za turističku sezonu“, objavili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:36