Sveta Nedelja ugašena

Mate Rimac zatvara tvrtku od ponedjeljka: 'To je najodgovornija odluka'

U komentarima je dobio brojne poruke podrške i odobravnja. "Jedino ispravno rješenje", "Uvijek korak ispred, svaka čast!"
Mate Rimac privremeno gasi zatvara tvrtku
 Darko Tomas / CROPIX

Mate Rimac na Facebooku je objavio da od ponedjeljka, s obzirom na situaciju, zatvara svoju tvrtku Rimac Automobili i nijedan zaposlenik neće doći na posao.

Zdravlje ljudi i njhovih obitelji je prioritet, stoji u objavi.

"Na temelju dostupnih podataka smatramo da je najodgovornija odluka za zdravlje naših zaposlenika i njihovih obitelji da zatvorimo tvrtku od ponedjeljka.

"Oni koji mogu raditi od kuće će to učiniti. Naravno, stvari će se usporiti. Zdravlje naših zaposlenika je prvi prioritet. Dakle, svih 700 + zaposlenika Greypa i Rimac Automobila na svim našim lokacijama neće doći u naše objekte sljedeći tjedan", napisao je Rimac i dodao "Btw. Mi još nemamo slučaj koronavirusa, pa je ovo čista mjera opreza."

U objavi stoji i da pomno prate situaciju te da će donijeti daljnje odluke na temelju toga kakva će situacija biti idući tjedan.

U komentarima je dobio brojne poruke podrške i odobravnja. "Jedino ispravno rješenje", "Uvijek korak ispred, svaka čast!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:32