Briga o djelatnicima

Konzum neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, zaposlenici dobili uskrsnicu od 1000 kn

Konzumove trgovine u danima prije Uskrsa radit će normalno
Djelatnica Konzuma na svom radnom mjestu
 Damir Krajač / CROPIX

Konzumove prodavaonice, osim na Uskrs, ni ove godine neće raditi na Uskrsni ponedjeljak 13. travnja, stoji u priopćenju kompanije.

Osim toga, svim je zaposlenicima isplaćena i uskrsnica u iznosu od 1.000 kuna, što je za 300 kuna više nego prošle godine.

- Uskrsni ponedjeljak u Konzumovim je prodavaonicama već tradicionalno neradni dan koji zaposlenici provode sa svojim najdražima. Ove im je godine takav slobodan dan osobito potreban s obzirom na sav trud i rad koji su iskazali u proteklom izrazito teškom razdoblju, zahvaljujući kojem su naši kupci mogli i mogu nabaviti sve što smatraju potrebnim, a dodatno smo ih nagradili i isplatom veće uskrsnice. Svim kolegicama i kolegama kao i svim našim kupcima želim mirne i ugodne blagdane - izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzumove trgovine u danima prije Uskrsa radit će normalno pa iz Konzuma pozivaju kupce da kupnju namirnica i potrepština za blagdanski stol obave u danima prije Uskrsa. Na policama Konzuma moći će pronaći sve što im je potrebno za svečani blagdanski stol, a poseban naglasak bit će stavljen na namirnice specifične za uskrsno razdoblje poput mladog luka, rotkvica, salate, blitve i rajčica koje će Konzum nabavljati od domaćih proizvođača. Uz to će kupcima ponuditi i asortiman boja za pisanice, prigodne ukrase i aranžmane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. veljača 2024 11:49