Tvrtka Cromaris ovoga tjedna počinje prodavati nove proizvode - filete orade, brancina i hame te kotlete hame u “skin pakiranju”, tankoj vakuumiranoj foliji otpornoj na vodu. Riječ je o najmodernijoj tehnologiji pakiranja ribe na svijetu, kakve dosad nije bilo na našem tržištu, a prisutna je na tržištima SAD-a i Francuske, ali gotovo isključivo u industriji lososa, gdje su njome ostvareni odlični rezultati.
Riječ je o najnovijoj investiciji Cromarisa, koji se za nju pripremao gotovo dvije i pol godine, a vrijednost nove linije postavljene u pogonima tvrtke na području luke Gaženica u Zadru, utemeljene na njemačkoj i švicarskoj tehnologiji, veća je od tri milijuna kuna.
- Fileti i kotleti svježe mediteranske ribe iz Cromarisova uzgoja potpuno su otkošteni i da bi se od n...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....