Privatna zrakoplovna kompanija

Jung Sky proslavio 10 godina i najavio povećanje flote: 'Nastavljamo sa zapošljavanjima'

Strateški cilj u 2020. godini je nabava trećeg mlažnjaka, koji bi za razliku od trenutna dva modela Cessna 525A CJ2, imao dvostruko veći broj sjedala te veći domet
Domaća aviokompanija Jung Sky, Vedran Jung, COO i IT menadžer (lijevo), Krešimir Jung, glavni direktor (CEO) (desno)
 Jung Sky

Domaća privatna zrakoplovna kompanija Jung Sky proslavila je prvih 10 godina poslovanja te najavila povećanje flote, nastavak zapošljavanja, širenje na nova tržišta i otvaranje novih odjela unutar tvrtke.

Strateški cilj u 2020. godini je nabava trećeg mlažnjaka, koji bi za razliku od trenutna dva modela Cessna 525A CJ2, imao dvostruko veći broj sjedala te veći domet zbog čega kompanija u idućim godinama planira širenje na nova tržišta, kažu u Jung Skyju.

„Uvođenje novog aviona u flotu popratit će i povećanje broja zaposlenih, a trenutno smo i u procesu osnivanja službe održavanja zrakoplova. Iduća godina bit će po mnogim aspektima posebna za nas te će usmjeriti i sve godine iza nje pa bez pretjerivanja možemo reći kako ulazimo u potpuno novu eru poslovanja tvrtke Jung Sky“, izjavio je izvršni direktor Krešimir Jung, također jedan od kapetana posade.

Jung Sky obavlja usluge poslovnih i privatnih letova prema europskim i sjevernoafričkim odredištima.

Tijekom ove godine Jung Sky je letio u gotovo 200 različitih zračnih luka, a najčešće destinacije su Nica, Rim, Milano, Ženeva, Venezia, Munchen, Pariz, Barcelona, London, Zurich i Berlin, dok su ljeti dosta popularne mediteranske destinacije.

Svoje prvo desetljeće tvrtka je zaključila s 28 zaposlenika, od toga devet pilota te s dva mlažnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:09