Domaća aviokompanija Jung Sky, Vedran Jung, COO i IT menadžer (lijevo), Krešimir Jung, glavni direktor (CEO) (desno)
 Jung Sky
Privatna zrakoplovna kompanija

Jung Sky proslavio 10 godina i najavio povećanje flote: 'Nastavljamo sa zapošljavanjima'

Strateški cilj u 2020. godini je nabava trećeg mlažnjaka, koji bi za razliku od trenutna dva modela Cessna 525A CJ2, imao dvostruko veći broj sjedala te veći domet
Piše: HinaObjavljeno: 18. prosinac 2019. 14:01

Domaća privatna zrakoplovna kompanija Jung Sky proslavila je prvih 10 godina poslovanja te najavila povećanje flote, nastavak zapošljavanja, širenje na nova tržišta i otvaranje novih odjela unutar tvrtke.

Strateški cilj u 2020. godini je nabava trećeg mlažnjaka, koji bi za razliku od trenutna dva modela Cessna 525A CJ2, imao dvostruko veći broj sjedala te veći domet zbog čega kompanija u idućim godinama planira širenje na nova tržišta, kažu u Jung Skyju.

„Uvođenje novog aviona u flotu popratit će i povećanje broja zaposlenih, a trenutno smo i u procesu osnivanja službe održavanja zrakoplova. Iduća godina bit će po mnogim aspektima posebna za nas te će usmjeriti i sve godine iza nje pa bez pretjerivanja možemo reći kako ulazimo u potpuno novu eru poslovanja tvrtke Jung Sky“, izjavio je izvršni direktor Krešimir Jung, također jedan od kapetana posade.

Jung Sky obavlja usluge poslovnih i privatnih letova prema europskim i sjevernoafričkim odredištima.

Tijekom ove godine Jung Sky je letio u gotovo 200 različitih zračnih luka, a najčešće destinacije su Nica, Rim, Milano, Ženeva, Venezia, Munchen, Pariz, Barcelona, London, Zurich i Berlin, dok su ljeti dosta popularne mediteranske destinacije.

Svoje prvo desetljeće tvrtka je zaključila s 28 zaposlenika, od toga devet pilota te s dva mlažnjaka.

Linker
31. svibanj 2021 03:40