Ostvaren strateški cilj

Jedna od najbrže rastućih IT kompanija Q Software otvorila ured u New Yorku

Q je do sada pomogao brojnim američkim kompanijama u njihovom tehnološkom razvoju, kao što su United States Postal Services, Facebook, Walmart te Coca-Cola
Predsjednik Uprave Filip Ljubić
 Q Software

Zagrebačka IT tvrtka Q Software, jedna od najbrže rastućih IT kompanija u Europi prema Deloitteu, od početka ove godine posluje i na novoj lokaciji. Svoj šesti globalni ured otvorili su u New Yorku, digitalnom hubu istočne obale Sjedinjenih Američkih Država, priopćili su iz tvrtke. Ured se nalazi u središtu New Yorka, točnije na Manhattanu, a osim te lokacije Q posluje još i iz Züricha, Osla, Belfasta, Los Angelesa te Zagreba, gdje se nalazi sjedište kompanije.

„Novi ured u New Yorku donosi nove izazove, ali i još veće mogućnosti za rast i napredak. Cilj novog ureda je dodatno se približiti američkim klijentima te im ponuditi lokalni tim i vrhunsku uslugu. Mi 100 posto svojih prihoda ostvarujemo izvozom, a jedan od strateških ciljeva za 2019. godinu je dodatno aktivirati američko tržište. Također, nastojimo potaknuti američke investitore i gospodarstvenike na poslovnu suradnju, a već sada imamo najavu nekolicine investitora da dolaze u Hrvatsku.“– izjavio je Filip Ljubić, predsjednik Uprave Q-a.

Ključna osoba i voditelj novog ureda je Mick de Meijer, bivši izvršni direktor više marketinških agencija te osoba s jakim iskustvom u projektnom menadžmentu i razvoju poslovanja. U svom dvanaestogodišnjem radu, de Meijer je uspješno savjetovao više od 100 kompanija te direktno radio s brendovima kao što su Victoria's Secret, Trojan ili Heinz.

Q je do sada pomogao brojnim američkim kompanijama u njihovom tehnološkom razvoju, od kojih svakako treba izdvojiti kompanije kao što su United States Postal Services, Facebook, Walmart te Coca-Cola. Za njih su radili različita rješenja, od gejmifikacije procesa zapošljavanja do sustava koje zaposlenici koriste u svakodnevnom poslu.

Prošle godine, REBRAND 100® Global Award uvrstio je Q među najbolje svjetske brendove zajedno s američkim kompanijama kao što su Cadillac, Hewlett-Packard ili McAfee. REBRAND 100® Global Award globalno je priznanje koje se dodjeljuje za izvrsnost brenda, a osim što je dobitnik ove prestižne nagrade, Q je također proglašen i nacionalnim pobjednikom European Business Awarda u konkurenciji od 110 tisuća tvrtki iz cijele Europe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 03:13