Nova tehnologija

Inovativni robotski sustav povećava efikasnost i brzinu ljekarničke usluge

High Speed Automatic Dispenser robotski je sustav kojim se uz pomoć specijaliziranog softvera upravlja iz neposredne blizine
High Speed Dispenser
 Primat RD

Tvrtka Primat RD, kao službeni zastupnik, u svojoj ponudi odnedavno nudi inovativan robotski sustav talijanske tvrtke Cyber S.r.l. Namijenjen je ljekarnama i farmaceutskim tvrtkama koje imaju potrebu za efikasnom i brzom dopremom pojedinog lijeka ili drugog farmaceutskog proizvoda od skladišnog pretinca do kupca na blagajni kao i bržoj dopuni pretinaca.

High Speed Automatic Dispenser robotski je sustav kojim se uz pomoć specijaliziranog softvera upravlja iz neposredne blizine kao i na daljinu. Omogućava povećanje efikasnosti i brzine ljekarničke usluge. Robotski sustav je moguće kontrolirati preko računala na blagajni. Još brži način je skeniranje recepta čime se uređaju daje zapovijed te on u najkraćem mogućem roku ljekarniku i korisniku dostavlja sve lijekove s popisa.

Pomoću direktnog skeniranja recepta umanjuje se mogućnost pogrešaka na najmanju moguću mjeru te time čuva zdravlje pacijenata koji uvijek dobiju željeni lijek u količini koju je propisao liječnik. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji, uređaju High Speed Automatic Dispenser je u prosjeku potrebno samo šest sekundi da u dostavnu stanicu dopremi željeni lijek što znatno olakšava i ubrzava zahtjevan ljekarnički posao.

Sam sustav može sadržavati do 1200 različitih proizvoda i do 8400 pakiranja čime omogućava skladištenje vrlo velikog broja proizvoda na izuzetno malom prostoru. High Speed Automatic Dispenser je širine 280 centimetara, visine 262 centimetra te dubine od 110 centimetara, a u jednom odjeljku po dubini može spremiti u prosjeku osam do 10 kutija lijeka. Prostor za pohranu lako se konfigurira za bilo koju veličinu kutija lijekova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 18:25