20 godina postojanja

'I idućih godina nastavit ćemo s ulaganjima od oko 500 milijuna eura'

Prema njemu, osvojili su certifikat P3 Best in Test za najbolju mobilnu mrežu u Hrvatskoj.
Tomislav Makar
 Ranko Šuvar / CROPIX

A1 Hrvatska obilježio je jučer 20 godina poslovanja na hrvatskom tržištu i tom prigodom predstavili su rezultate neovisnog međunarodnog istraživanja P3.

Prema njemu, osvojili su certifikat P3 Best in Test za najbolju mobilnu mrežu u Hrvatskoj. Također su istaknuli kako je A1 Hrvatska prepoznata kao pružatelj najbolje konvergentne usluge u Hrvatskoj, s najboljom mobilnom mrežom i fiksnom mrežom s najvećim brzinama preuzimanja sadržaja s interneta i minimalnom latencijom.

“Otkako smo zakoračili na hrvatsko tržište, kontinuirano ulažemo u inovacije i najmodernije tehnologije kako bismo podržali najbolje korisničko iskustvo. To potvrđuju rezultati istraživanja agencije Prizma CPI s kraja prošle godine”, izjavio je Tomislav Makar, glavni direktor za tehniku A1 Hrvatska.

Ocjenjujući certifikat P3 rezultatom visokih ulaganja, predsjednik Uprave A1 Hrvatska, Jiří Dvorjančanský izdvojio je i snažno ulaganje u uvođenje 5G tehnologije.

“Želimo da korisnici u budućnosti i u ruralnim dijelovima imaju jednako dostupne digitalne tehnologije i telekomunikacijske usluge te ćemo u idućim godinama nastaviti s ulaganjima od oko 500 milijuna eura”, zaključio je Dvorjančanský.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:54