Otvorili ured

Hrvatska tvrtka za posredovanje u osiguranju Fortius Inter Partes širi se na Sloveniju

Slovensku će podružnicu voditi Andrej Kavšek
Boris Duras i Miho Klaić, Fortius Inter Partes
 Fortius Inter Partes / Press

Fortius Inter Partes, tvrtka za posredovanje u osiguranju i reosiguranju, otvara ured u Sloveniji te tako širi svoje poslovanje u regiji, stoji u priopćenju. Osim u Republici Hrvatskoj, Fortius Inter Partes pruža usluge i u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Ovo je prvi veći korak u širenju poslovanja Društva nakon što je krajem prošle godine Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) odobrila pripajanje Inter Partesa društvu Fortius Inter Partesu. Udružena kompanija formirala je tim stručnjaka s višegodišnjim međunarodnim iskustvom iz područja osiguranja i reosiguranja, razvoja IT rješenja i ekspertizom iz područja javne nabave, pohvalili su se iz kompanije.

- Surađujemo s najvećim svjetskim brokerima u osiguranju i reosiguranju pa smo zbog sve većeg broja zahtjeva klijenata donijeli odluku o otvaranju ureda u Sloveniji gdje u kratkom roku želimo preuzeti poziciju najkvalitetnijeg društva za posredovanje u osiguranju i reosiguranju - ambiciozan je Miho Klaić, predsjednik Uprave Fortius Inter Partesa.

Izlazak na slovensko tržište, objašnjava Boris Duras, član Uprave, u cilju ima domaćim i stranim kompanijama koje posluju na slovenskom tržištu mogli ponuditi pakete usluga kreirane prema potrebama klijenata.

Slovensku će podružnicu voditi Andrej Kavšek.

- Iza sebe ima niz godina radnog iskustva u domaćim i stranim kompanijama, a u osiguravateljnim poslovima bio je na pozicijama predsjednika uprave kao i savjetnika uprave poznatih osiguravateljskih društava - ističu u toj kompaniji.

Inače, Fortius Inter Partes kompanija je specijalizirana za obavljanje poslova posredovanja u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja i reosiguranja, a posebno za pomoć pri izvršavanju prava iz ugovora o osiguranju, te pri rješavanju odštetnih zahtjeva naslovljenih na društvo za osiguranje.

Surađuju s osigurateljima i reosigurateljima koji posjeduju visoki rejting na europskom i svjetskom tržištu osiguranja i reosiguranja, a svoje usluge pruža za više od 500 velikih klijenata, između ostalih, gradovima i županijama, bolnicama, komunalnim društvima, kompanijama iz sektora autoindustrije, građevine, turizma, farmacije, trgovine i financija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:36