Subvencioniranje

HBOR daje kredite za poduzetnike Virovitičko-podravske županije uz 0 posto kamate

Ugovore o subvencioniranom kreditiranju HBOR je potpisao s Gradom Prelogom te Istarskom i Osječko-baranjskom županijom
Zagrebačka županija s HBOR-om ugovorila subvencioniranje kamatne stope u visini do 1 postotnog boda
 HBOR

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) potpisala je Ugovore o poslovnoj suradnji s Virovitičko-podravskom i Zagrebačkom županijom kojima je omogućeno subvencioniranje kamatne stope. Tako će poduzetnici do 40 godina starosti, poduzetnice i početnici od sada svoje investicije na području Virovitičko-podravske županije moći kreditirati uz kamatnu stopu od nula posto, a poduzetnici koji ulažu na području Zagrebačke županije već od 0,3 posto.

Ugovor s Virovitičko-podravskom županijom predstavlja poslovnu suradnju u provedbi Programa kreditiranja Poduzetništvo mladih, žena i početnika, koja će osigurati beskamatno kreditiranje utemeljenja ili razvoja poduzetništva jer će Županija subvencionirati kamatnu stopu do 2 postotna boda za ulaganja na svom području. Ukupni kreditni potencijal ovog Ugovora iznosi 10 milijuna kuna.

Ugovor HBOR-a s Virovitičko-podravskom županijom

Zagrebačka županija s HBOR-om je ugovorila subvencioniranje kamatne stope u visini do 1 postotnog boda po programima kreditiranja Investicije privatnog sektora, Obrtna sredstva i Poduzetništvo mladih, žena i početnika. Zahvaljujući omogućenoj subvenciji poduzetnici će svoja ulaganja na području Zagrebačke županije, moći realizirati uz kamatne stope već od 0,3 posto. Ukupni kreditni potencijal ovog Ugovora iznosi 30 milijuna kuna.

Ugovore o subvencioniranom kreditiranju HBOR je dosad potpisao s Gradom Prelogom te Istarskom i Osječko-baranjskom županijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:41