Kraš među dobitnicima

Domaćice se jedu po cijeloj Rusiji, a prodaja se u prvih deset dana srpnja udvostručila

Prokuristica Marica Vidaković bila je na polufinalu, a otkrila je koja reprezentacija nije dobila Domaćicu
Ivan Rakitić ambasador je Kraševe Domaćice
 / Instagram

Čak 20 tisuća pakiranja keksa Domaćica podijeljeno je navijačima od početka Svjetskog nogometnog prvenstva, od zagrebačke zračne luke, preko Kalinjingrada, Nižnjeg Novgoroda, Rostova na Donu i Sočija, pa sve do Moskve, gdje hrvatska nogometna reprezentacija ostaje sve do finala u nedjelju.

Dijelila se, priča nam prokuristica Kraša Marica Vidaković, Domaćica svih okusa, i to svuda gdje su bili prisutni i hrvatski navijači. U Hrvatskoj se, pak, u prvih deset dana srpnja prodaja ovih poznatih keksa udvostručila.

- Veselimo se i nadamo se da ćemo pobijediti i u finalu, pa će brojke sigurno biti i bolje - rekla nam je Vidaković, koja je utakmicu s Englezima pratila s ostalim navijačima na stadionu Lužnjiki.

Bila je to prva utakmica ovog mundijala na koju je otputovala, ali ne i posljednja. Vidaković će se, naime, vratiti i na finale.

- Atmosfera je još u avionu, a onda i na ulicama Moskve pa sve do stadiona, bila fenomenalna. Moskovljani su nas svagdje sjajno prihvatili i svi su navijali za Hrvatsku - prepričava nam svoje dojmove prokuristica Kraša i dodaje da se u Moskvu zaputila ponajprije kao navijačica, no u Krašu su Prvenstvo prepoznali i kao poslovnu priliku, pa je njezin kolega zadužen za rusko tržište odradio i nekoliko poslovnih sastanaka.

Iako za sada još nema podataka o ishodu tih sastanaka, Vidaković je istaknula da je uspjeh Vatrenih i Ivana Rakitića kao zaštitnog lica Domaćice odličan marketinški vjetar u leđa ovome brendu.

- Ivan je jedan od stupova naše reprezentacije, baš kao što je i Domaćica jedan od naših glavnih proizvoda, a on taj marketinški posao sjajno odrađuje. Rekla bih čak da on to više radi kao vjerni potrošač i ljubitelj Domaćice nego po službenoj dužnosti - dodala je Vidaković.

Naime, ovaj je hrvatski veznjak sa svojim suigračima po svom običaju do sada Domaćicu poklonio reprezentacijama Nigerije, Islanda, Danske, Argentine i Rusije. Za Engleze, Marica Vidaković nije toliko sigurna “s obzirom na to kako su se pokupili s terena, bez pozdrava i čestitanja”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:01