Vrijedna zaliha

Dm donirao 310 litara sredstva za dezinfekciju ruku zagrebačkim vatrogascima

Zapovijednik Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba istaknuo je kako je i u stresno vrijeme nakon potresa uz koronavirus najvažnije zaštititi svoje zdravlje kao i zdravlje drugih.
Donacija dm-a zagrebačkim vatrogascima
 Dm

Dm drogerija donirala je 310 litara sredstava za dezinfekciju ruku Aresept vatrogascima Grada Zagreba. Na taj način kompanija je još jednom pokazala da se kao društveno odgovorna kompanija brine za zdravlje i dobrobit zajednice.

- Donacijom dezinficijensa dm želi dati svoj doprinos sigurnosti i zdravlju vatrogasaca Grada Zagreba koji nas štite i u ovim izvanrednim okolnostima. Njihova požrtvovnost i nesebičnost nam pomažu da gledamo u budućnost, prema vremenu kada će pandemija biti dio prošlosti. Ponosni smo što vatrogascima, u ime dm-a i svih sugrađana, i na ovaj način možemo zahvaliti na svemu što su napravili i što će napraviti za našu sigurnost - istaknula je Dijana Petanjek, područna menadžerica u dm-u.

Dm
Donacija dm-a zagrebačkim vatrogascima

Siniša Jembrih, zapovjednik Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba izrazio je zahvalnost zbog pomoći. Naglasio je kako je i u stresno vrijeme nakon potresa uz koronavirus najvažnije zaštititi svoje zdravlje kao i zdravlje drugih.

- Imali smo čak 3069 hitnih intervencija od 22.3 do 10.4. Na sve smo uspjeli odgovoriti zahvaljujući našem timu od 300 profesionalnih vatrogasaca u 5 postaja i 1000 dobrovoljnih. Inače, godišnje prosječno imamo oko 3800 intervencija. Najgore je bilo prve sate nakon potresa kada smo spašavali ljude. Od tada, uz redovne vatrogasne intervencije, pomažemo i pri obnovi i radovima na krovovima brojnih domova. Donacija će nam dobro doći jer nam je dezinfekcijsko sredstvo nužno za svakodnevno sigurno obavljanje posla - naglasio je Jembrih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:36