Getsbijevski interijer

Brodosplitov krstaš uvršten u flotu prestižnog engleskog putničkog operatera

U 30 kabina može se smjestiti 60 putnika o kojima brigu vodi 27 članova posade
Brodosplitov krstaš Monet
 Monet

Brodosplitov krstaš Monet, u vlasništvu Brodosplit-Plovidbe, ušao je u flotu engleske tvrtke Noble Caledonia, vodećeg svjetskog operatera za krstarenja malim brodovima i jednog od najcjenjenijih europskih putničkih operatera. Do uvrštenja krstaša došlo je nakon nedavnog potpisa ugovora za najam s Noble Caledonia, za seriju krstarenja Jadranskim i Egejskim morem za 2020. godinu.

Monet
Brodosplitov krstaš Monet

Monet je prilagođen onima koji više vole neformalnu i toplu atmosferu sličniju atmosferi privatne jahte u kombinaciji s programom putovanja posvećenom otkrivanju i opuštanju. Uređen je Getsbijevskim interijerom i palubama s puno sjedećeg prostora za čitanje i opuštanje.

Monet

Nosi ime francuskog impresionističkog slikara Oscar-Claude Moneta, čijim vjernim reprodukcijama je ispunjen sav javni prostor i kabine za putnike. Knjižnica nudi paletu knjiga i časopisa, a otvoreni bar & lounge se prema željama putnika presvlači u ugodno mjesto za opuštanje i ples.

Monet

Kako ne biste gubili naviku vježbanja tijekom putovanja, na brodu se nalazi opremljena teretana sa zavidnim brojem modernih sprava za vježbanje. Dug je 68 metara i glavne pogonske strojeve Caterpillar ukupne snage 1000 kW koji mu omogućavaju brzinu od 13 čvorova. U 30 kabina može se smjestiti 60 putnika o kojima brigu vodi 27 članova posade. Sve kabine su klimatizirane, imaju mini bar, telefon, LED TV i Wi-Fi Internet.

Monet

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:07