MojPosao

Zapošljavaju Yamaha i Ericsson Nikola Tesla, a Klanjčić inženjeru nudi plaću do 11000 kn

Klanjčić podržava i zapošljavanje stranih radnika i osoba s invaliditetom
Ilustracija
 Profimedia, Cultura RF

UJE je poznato po promociji i prodaji najboljih hrvatskih maslinovih ulja i delicija, a za rad u Dubrovniku traži Prodavača. Nude vam se dobri uvjeti rada, visoka primanja i cjelogodišnji posao, a prijaviti se možete do 13. kolovoza.

Yamaha Music Europe GmbH vodeći je svjetski proizvođač glazbenih instrumenata i hi-fi dijelova. Za svoj odjel glazbenih instrumenata traži Prodajnog predstavnika za glazbene instrumente, a poslodavac nudi atraktivna primanja te bonuse i intenzivnu obuku na radnom mjestu. Rok za prijavu je 18. kolovoz.

Auto Zubak za rad u Osijeku traži Prodajnog savjetnika za nova vozila. Ukoliko ste proaktivni, razumijete potrebe kupaca te imate razvijena prodajna znanja i vještine, prijavite se na oglas do 7. kolovoza.

Hug & Punch coffee co. Zapošljava Barista/Komercijalnog predstavnika za rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac daje službeni automobil, mobitel, stimulativna primanja i fleksibilno radno vrijeme. U pitanju je stalni radni odnos, a rok za prijavu je 8. kolovoz.

Plodine u Rijeci zapošljavaju Pomoćnika voditelja odjela analitike i kontrolinga – pripravnika. Očekuju vas stimulativna primanja te profesionalno, dinamično i ugodno radno okruženje. Ako ste spremni na timski rad, prijavite se do 7. kolovoza.

Tvrtka Klanjčić proizvodi, projektira i dizajnira ugostiteljsku opremu, a izvoze i na strana tržišta. Od kandidata za oglašenu poziciju Inženjer strojarstva/tehnolog očekuje se napredno znanje rada u SolidWorksu te jedna do dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi službeni mobitel, dodatnu edukaciju, plaću od 8500 do 11000 kuna te početni smještaj za osobe izvan Zagrebačke županije. Također podržava zapošljavanje stranih radnika i osoba s invaliditetom. Rok za prijavu: 29. kolovoz.

Kubak Stil traži djelatnike za rad u Rijeci, Splitu, Zadru i Zagrebu na poziciji Prodavača. Imate li barem dvije godine radnog iskustva u poslovima prodavača, sklonost timskom radu i osnovno znanje engleskog jezika, prijavite se na oglas do 6. kolovoza.

Ericsson Nikola Tesla zapošljava Application Developera za rad u Zagrebu. Nudi vam se stimulativno radno okruženje, fleksibilno radno vrijeme te sadržaji koji potiču angažiranost i inovativnost timova. Rok za prijavu je 9. kolovoz.

Sport Data Service bavi se obradom sportskih podataka te traži Poslovnog analitičara za analizu sportskih podataka i upravljanje rizikom. Uz stručnu obuku poslodavac nudi poticajan sustav nagrađivanja. Prijave se zaprimaju do 10. kolovoza.

Prostoria se bavi proizvodnjom namještaja visoke kvalitete i svevremenog dizajna. Za rad u Svetom Križu Začretje pozivaju kandidate da pošalju svoje prijave za sljedeće radne pozicije: Project/sales manager, Dipl. ing. strojarstva/ETF/Dipl. ing. drvne tehnologije, Tapetar, Radnik u tapetariji, Lakirer, Šivač/Krojač, Stolar, Radnik u stolariji, CNC Operater, Bravar te Skladištar. Rok za prijavu na oglase je 9. kolovoz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:36