11. HR Summit

Veliko priznanje: Luka Babić iz Infobipa najbolji je HR Manager 2017. godine!

Riječ je o najprestižnijoj nagradi u branši, koju dodjeljuje HR centar
Luka Babić i predsjednik žirija Igor Kovač
 / HR Centar

Luka Babić, voditelj globalnog odjela ljudskih resursa u Infobipu, izabran je za najboljeg HR Managera u 2017. godini, na 11. HR Summitu održanom krajem svibnja u Šibeniku, u organizaciji Strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima - HR Centar.

Riječ je o najprestižnijoj nagradi u branši, koju dodjeljuje HR centar, član Europskog udruženja za upravljanje ljudskim potencijalima (European Association for People Management, EAPM).

- Mislim da smo uspješno sačuvali start-up mentalitet i kulturu zbog koje je Infobip ostvario međunarodni uspjeh. Međutim, izgradili smo i mnoge strukture karakteristične za korporacije. Tom se jedinstvenom kombinacijom ističemo na tržištu rada, što su prepoznali i brojni stručnjaci koji konkuriraju za poslove u Infobipu, videći nas kao organizaciju u kojoj mogu ostvariti zadovoljavajuću karijeru, i to na svim kontinentima - komentirao je Babić nakon proglašenja.

Babić se na mjestu voditelja ljudskih potencijala u Infobipu nalazi od 2013. Diplomirao je psihologiju na Harvardu, a karijeru počeo upravo u Infobipu, kada je tvrtka imala manje od 300 zaposlenih i počinjala međunarodnu ekspanziju.

Infobip je danas najveća IT tvrtka u hrvatskom vlasništvu. S 1.300 zaposlenih širom svijeta, lider je među komunikacijskim platformama u oblaku (CPaaS), dotičući mobilne telefone više od četiri milijarde ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:35