mojposao

Uz MojPosao do novog (i boljeg) posla: Ovog tjedna zapošljavaju Dukat, Erste, CloudSense...

Novac.hr i MojPosao vam donose najbolji tjedni pregled najatraktivnijih radnih mjesta
Zgrada Erste banke u Rijeci na Jadranskom trgu
 Davor Zunic/Cropix

DUKAT d.d. vodeći je otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama te vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj. Postani dio njihovog uspješnog tima i pridruži im se na poziciji – Pravni savjetnik (m/ž). Idealan kandidat ima završen pravni fakultet i minimalno 5 godina radnog iskustva na pravnim poslovima, položen pravosudni ispit i aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 17. prosinca.

Posao u Erste banci sazdan je oko potreba njihovih klijenata. Oni trebaju bankare koji aktivno slušaju, postavljaju pitanja i fleksibilno reagiraju na promjene. Bankare poput tebe. Trenutno su u potrazi za novim kolegama koji će uskočiti u 'ispražnjene cipele' Mlađeg kontrolera / kontrolera (m/ž) i Mlađeg blagajnika (m/ž). Nude ti raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja i motivirajuća primanja. Oglasi ostaju aktivni do 15. prosinca.

CloudSense je provjerena platforma za upravljanje trgovinom i pretplatnicima, izgrađena za velike ili složene tekuće usluge. Kompanije za komunikacije, medije i komunalne usluge širom svijeta s povjerenjem im se obraćaju kako bi unaprijedili putovanje svojih kupaca na Salesforceu. Tvrtka trenutno zapošljava na poziciji Documentation Manager (m/ž). Nude rad na daljinu i fleksibilno radno vrijeme, obuku i razvoj, subvencionirane sportske aktivnosti, zdravi doručak u uredu i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 18. prosinca.

JID Electric, tvrtka koja se bavi izvođenjem, projektiranjem i servisom opreme iz područja elektrotehnike i sigurnosnih sustava, zapošljava Elektroinstalatera/elektrotehničara (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad u ugodnoj atmosferi uz redovna primanja, ugovor o radu na neodređeno, bonuse na plaću, isplatu božićnice, plaćene prekovremene sate i dnevnice za terenski rad. Ako su te zainteresirali, javi im se do 1. siječnja.

Oni su Iuvare Connect i tvoj su partner koji te priprema i prati na tvom putu k financijski sigurnoj budućnosti. Grupa poduzeća Iuvare vodi ustanove stacionarne i ambulantne njege starijih osoba na 16 lokacija u Njemačkoj i trenutno su u potrazi za Medicinskom sestrom/medicinskim tehničarem (m/ž). Tvrtka preuzima troškove tvog dolaska i osigurava prijevoz od aerodroma do novog poslodavca, garantira mjesečnu plaću između 2.400 i 3.000 eura bruto, a prva tri mjeseca pokriva i troškove stanovanja. Javi im se do 24. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:51