mojposao

Unatoč krizi, ove tvrtke i dalje zapošljavaju

Novac.hr i MojPosao vam i ovog tjedna donose pregled najatraktivnijih slobodnih radnih mjesta
 Sturti

Arkopharma, europski lider u područjima fitoterapije, prirodne medicine i dodataka prehrani, zapošljava Brand Managera (m/ž). Potreban im je stručnjak koji ima znanja i iz područja nutricionizma i bio aktivnih spojeva, posjeduje visoku stručnu spremu i može se podičiti sposobnošću vođenja tima. Nude ti stimulativna primanja, ugovor na neodređeno, ulaganje u profesionalni razvoj, službeni automobil i druge pogodnosti. Javi im se do 8. prosinca.

Ten je digitalna platforma koja nudi marketinška rješenja i usluge u svim industrijama i poduzećima u Jugoistočnoj Europi. Svoj postojeći tim sada žele osnažiti na poziciji Digital Designer Senior (m/ž), a opis posla uključuje osmišljavanje kreativnih ideja za digitalne kampanje, odlučivanje o strateškom dizajnu i korisničkom iskustvu te dizajniranje i razvijanje prilagođenih interaktivnih kampanja. Zauzvrat nude fleksibilne uvjete rada, priliku za razvoj i fenomenalne kolege. Oglas ostaje aktivan do 5. prosinca.

Posjeduješ barem 1 godinu radnog iskustva u području podrške transakcijama, računovodstvu, ili bankarstvu? Krase te dobre vještine upravljanja projektima i vremenom? Marljiva si osoba koja predano pristupa svim dodijeljenim zadacima? Ne traži dalje! Do 9. prosinca se prijavi na oglas za radno mjesto Strategy and Transactions Assistant (m/ž) i zaposli se u tvrtki Ernst & Young Savjetovanje koja ti nudi priliku za rad u međunarodnom okruženju.

Milsing d.o.o., vodeći uvoznik i distributer gotovih dodataka prehrani u regiji, zapošljava na poziciji Stručni suradnik u odjelu registracija i osiguranja kvalitete (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje praćenje zakonske regulative s područja hrane, lijekova i medicinskih proizvoda, ishođenje i obnova dozvola te uspostavu i održavanje sustava osiguranja kvalitete. Uz mogućnost stalnog razvoja i napredovanja, nude odlične uvjete rada i rad u poticajnom okruženju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:33