Uber Pro

Uber uveo program nagrađivanja izvrsnih vozača. Skupljaj bodove i ostvari pogodnosti

Za pristup Uber Pro programu, vozači moraju imati minimalnu prosječnu ocjenu od 4,85
Ilustracija
 Uber

Uberovi partneri vozači od danas se mogu uključiti u program nagrađivanja Uber Pro. Svakom vožnjom, vozači će skupljati bodove zahvaljujući kojima će dobiti razne pogodnosti, a i korisnici će u svojoj aplikaciji moći vidjeti njihov status unutar vozačeva profila.

Za pristup Uber Pro programu, vozači moraju imati minimalnu prosječnu ocjenu od 4,85 i stopu otkazivanja vožnji ispod 8 posto. Svakom vožnjom vozači ostvaruju 1 bod, a tijekom razdoblja visoke potražnje moguće ih je ostvariti i više. Za osvajanje Gold razine pogodnosti potrebno je osvojiti 250 bodova, Platinum razina otključava se na 750 bodova, a Diamond razinu osvojit će vozači koji skupe 1350 bodova.

Vozači s Gold razinom unutar aplikacije dobit će poseban status koji će biti vidljiv svim korisnicima, dok će oni s Platinum razinom, osim vidljivog statusa, dobiti veću vjerojatnost dobivanja nove vožnje u zračnoj luci, dok dovršavaju vožnju sa zračne luke, kao i mogućnost dobivanja vožnje kojom će se vratiti u svoj omiljeni dio grada. Diamond razina nosi sve pogodnosti prethodnih razina, uz dodatnu mogućnost „preskakanja reda“ za vožnje u zračnoj luci.

Vozači koji se uključe u program svakom će vožnjom tijekom fiksnog tromjesečnog razdoblja skupljati bodove i tako ostvarivati nove pogodnosti, koje se otključavaju odmah po ostvarivanju dovoljnog broja bodova. Također, vožnje dovršene u odabranim terminima svakog dana donose dodatne bodove. Status ostvaren u tri mjeseca vozači će „braniti“ tijekom iduća tri mjeseca, uživajući u prethodno ostvarenim pogodnostima.

Više informacija o Uber Pro programu moguće je pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2021 11:12