MojPosao

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Michał Wojciech Seńczuk, predsjednik uprave Studenca
 Tom Dubravec / Hanza Media

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 500 marketa duž Jadranske obale što ih čini najvećim maloprodajnim lancem na Jadranskoj obali. Tvrtka trenutno zapošljava više od 3.200 djelatnika, a sada su u potrazi za Specijalistom nadzora maloprodajnih jedinica (m/ž). Opis posla uključuje identifikaciju slabosti i nedostatke u procedurama i aktivnostima te davanje preporuka i savjeta koji vode unapređenju poslovanja u maloprodajnim jedinicama. Potrebno je imati srednju stručnu spremu te najmanje 3 godine radnog iskustva na poslovima trgovinskog poslovanja, a javiti im se možeš do 2. listopada.

Farmacia je najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj. Njihovi kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari ovih dana predano rade na tome da opskrba lijekovima i higijenskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni. Ako im se želiš pridružiti, nude ti priliku u svom timu na poziciji Farmaceut (m/ž) u kojem su ljudi i njihov razvoj na prvom mjestu. Važan im je svaki pojedinac, stoga osiguravaju besplatne sistematske preglede za sve kolege, slobodno vrijeme za pripremu roditelja prvašića za prvi školski dan te volonterske i sportske aktivnosti za zdrav duh i tijelo. Ovaj oglas je aktivan do 21. listopada.

HAIX je svjetski poznato, uspješno poduzeće u području proizvodnje i prodaje funkcionalnih cipela i funkcionalne odjeće. Za pojačanje svog PU-tima traže Tehničara za proizvodnju brizganih dijelova iz poliuretanskih / TPU materijala (m/ž) koji ima iskustvo rada sa strojevima za brizganje poliuretana i njihovo optimiranje. Potrebno je imati 5 godina iskustva, a dobro poznavanje elektronike, hidraulike, pneumatike i mehanike je prednost. Nude dugoročnu perspektivu u angažiranom timu i radno okruženje koje kroz proaktivnost i samostalnost možeš sam aktivno oblikovati. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati do 1. listopada.

Svojom uskom specijalizacijom EDGE Group nastoji ponuditi najbolje iz ciljanog segmenta. 1995. godine EDGE je postavio prvi biometrijski sustav evidencije radnog vremena u Hrvatskoj, prvi u Europi, a treći u svijetu. Tokom godina EDGE je svoje tržišno prisustvo polako širio, a danas se sustavi EDGE Group-e, mogu pronaći širom svijeta, od Kine pa skroz do Švedske. Tvrtka je u potrazi za ambicioznom osobom na poziciji Tehnički specijalist za informacijsko-sigurnosne sustave (m/ž) koja će se priključiti njihovom timu te blisko surađivati s voditeljem projekta u području informacijskih tehnologija, softverskih aplikacija i hardvera. Ako imaš osnovna znanja elektronike i instalacija niske struje (naizmjenična i istosmjerna struja) te govoriš engleski, ovo je oglas za tebe. Javiti im se možeš najkasnije do 29. rujna.

Društvo Graditelj svratišta d.o.o. posluje više od 25 godina, a danas tvrtka s povezanim društvima zapošljava preko 300 djelatnika. Tvrtka izvodi radove i pruža usluge na području cijele Hrvatske, a trenutno se mogu pohvaliti sa uspješnim upravljanjem i/ili održavanjem preko 2 000 objekata (više od 150 000 m2). Sada su u potrazi za 5 različitih pozicija, a sve uvjete i pogodnosti možeš pronaći na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:04