MojPosao

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje! 

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
 Profimedia, Wavebreak

LPP je međunarodna tvrtka koja uspješno posluje u industriji odjeće više od 20 godina. Upravljaju s pet prepoznatljivih marki: RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO i SINSAY. Kroz njihovu mrežu od gotovo 1.700 trgovina dostižu milijune kupaca u Europi, Aziji i na Bliskom Istoku. U njihovim uredima i prodajnim strukturama stvaraju radna mjesta za više od 25 tisuća ljudi, a trenutno traže Store/Deputy Managera (m/ž) i Računovođu (m/ž). Javi im se do 14. lipnja.

Poduzeće ProTrade d.o.o. posluje od 2002. godine, a bavi se implementacijom hotelskih sigurnosnih sustava, bazenskih/wellness rješenja te sustava tehničke zaštite. Sada su u potrazi za Zaštitarima/tehničarima (m/ž) za rad na terenu i u poduzeću. Potrebno je imati minimalno 1-2 godine iskustva na poslovima ugradnje, programiranja i održavanja sustava tehničke zaštite te licencu MUP-a za poslove zaštitara – tehničara, a nude plaću od 7 000 kn. Ako te ovaj oglas privukao, javiti im se do 17. lipnja.

Kemokop d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki u gospodarenju otpadom i transportu kemikalija koja je na tržištu prisutna preko 25 godina. Glavne djelatnosti tvrtke su promet i transport kemikalija te gospodarenje otpadom. Sjedište tvrtke se nalazi Dugom Selu, a trenutno zapošljavaju 60 djelatnika. Zbog širenja poslovanja traže dinamične, komunikativne, snalažljive i odgovorne suradnike na poziciji Automehaničar / Bravar (m/ž). Oglas je aktivan do 23. lipnja.

KRAŠ prehrambena industrija d.d. Zagreb, vodeći je proizvođač čokolade, bombona i keksa sa više od 100 godina tradicije uspješnog poslovanja i razvoja. Svoj uspješan tim stručnjaka žele proširiti na poziciji Regionalni rukovoditelj prodaje (m/ž). Potrebno je imati visoku stručnu spremu i najmanje 10 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima (iskustvo u FMCG sektoru je prednost kao i rad u proizvodnoj kompaniji) sa značajnim postignućima. Svoj CV im možeš poslati najkasnije do 16. lipnja.

Filir d.o.o. jedna je od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske. U cilju poboljšanja kvalitete usluga, a polazeći od činjenice da uspjeh svakog poslovnog subjekta ovisi o njegovim zaposlenicima, ovim putem traže motiviranu osobu za radno mjesto Pomoćnik voditelja distributivnog centra (m/ž). Ako imaš VSS - ekonomski smjer i napredno pričaš engleski, na ovaj oglas se možeš javiti do 22. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:33