mojposao

U novu godinu zakorači s poslom ‘u džepu‘!

Ovog tjedna zapošljavaju Farmacia, Vulkal, Raiffeisenbank, Grafički zavod Hrvatske...
 Damjan Tadic/Cropix

Vulkal je dugi niz godina vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj kada je u pitanju distribucija pneumatika i naplataka za osobna, kombi i laka teretna vozila. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, tvrtka zapošljava Referenta prodaje autoguma (m/ž) s minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima prodavača i izrazitim komunikacijskim vještinama. Opis posla uključuje rad na prodajnom pultu i komunikaciju sa strankama, a rok za prijavu na oglas ističe 7. siječnja.

Grafički zavod Hrvatske, jedna od vodećih tiskara u Hrvatskoj sa 146 godina tradicije i dokazane kvalitete proizvoda i usluga, pruža ti mogućnost zapošljavanja na dinamičnom i izazovnom radnom mjestu: Voditelj odjela tiska iz arka (m/ž). Nude rad u stabilnoj i uspješnoj tvrtki, ugovor na neodređeno i stimulativna primanja, a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s odličnim znanjem u domeni tehnologije ofsetnog tiska, koji se odlično u radu s Color Management sustavu. Javi im se do 19. siječnja.

Kreativnost ti je jaka strana? Voliš razvijati i kontinuirano unaprjeđivati stvari? Znaš raditi s web platformama i tehnologijama, HTMLom i CSSom, uređivati i upravljati kompleksnim web stranicama? Ako već u prvim pitanjima pronalaziš sebe, pravi si kandidat za radno mjesto Digital product manager (m/ž) u Raiffeisenbank Austria. Očekuju te brojni izazovi, suradnja s vrsnim stručnjacima, rad na zanimljivim internacionalnim projektima, fleksibilno radno vrijeme i brojne benefite. Svoj životopis im pošalji do 14. siječnja.

Milenij hoteli vodeća su hotelska grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica. Zbog rasta poslovanja i jačanja tima zapošljavaju Asistenta direktora ljudskih resursa (m/ž). Novog zaposlenika očekuju iznadprosječna primanja, motivirajuću i poticajnu radnu sredinu te mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s minimalno 2 godina iskustva na sličnim poslovima i aktivnim znanjem engleskog jezika u govoru i pismu. Oglas ostaje aktivan do 12. siječnja.

Farmacia, najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj, traži nove kolege na poziciji Farmaceutski tehničar (m/ž). Važan im je svaki pojedinac, stoga osiguravaju besplatne sistematske preglede za sve kolege, slobodno vrijeme za pripremu roditelja prvašića za prvi školski dan te volonterske i sportske aktivnosti za zdrav duh i tijelo. Javi im se do 23. siječnja i postani dio Farmacia tima kako biste zajedno gradili i njegovali zdravo okružje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:10