MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Spar i Photomath, a traže se i brand i operations manager

Photomath je tvrtka čija je mobilna aplikacija jedna od najboljih obrazovnih aplikacija na svijetu
 Spar

Spar Hrvatska d.o.o. osnovala je SPAR Austria grupa i najmlađa je tvrtka unutar grupe. SPAR Austria dio je međunarodne obitelji samostalnih maloprodajnih tvrtki koje posluju pod zajedničkim znakom jelke. Koncept poslovanja SPAR-a brzo se širio, tako da danas samostalne SPAR tvrtke posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta, a njihov broj neprestano raste. Oduvijek ste željeli biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Pridružite se timu na poziciji: Prodavač u odjelu delikatesa i Voditelj supermarketa. Mjesta rada za poziciju Prodavač u odjelu delikatesa je Zagreb, a za Voditelja supermarketa su Poreč i Buje. Nude vam izazov rada u jakoj internacionalnoj Tvrtki, poslovanje s renomiranim poslovnim partnerima, dinamičan rad s mladim ljudima i mogućnost profesionalnog razvoja. Detalje oglasa pogledajte na linku i prijavite se do 24. prosinca.

STI PRO SOLUTIONS d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je tvrtka koja se konstantno razvija i već dugi niz godina zapošljava kvalitetne građevinske i industrijske djelatnike poput skelara, cjevara, bravara, montera, zavarivača i izolatera u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj. Zbog povećanja opsega posla raspisuju oglas za radno mjesto: Izolater/ limar. Vaš posao uključivat će poslove vezane uz izolaciju industrijskih cijevi, izvođenje svih vrsta izolaterskih radova na području Nizozemske i Belgije. Nude: visoka primanja uz mogućnost napretka, plaćen prijevoz i smještaj u potpunosti, hrvatsku prijavu u statusu izaslanog radnika i siguran posao. Prijavite se do 13. prosinca, a početak rada se očekuje početkom siječnja 2020. godine.

UNICEF ured za Hrvatsku je bio prva međunarodna organizacija u Hrvatskoj. Danas, UNICEF radi u 192 zemlje i zahvaljujući donatorima diljem svijeta, mogu osigurati pomoć u bilo kojem kutku svijeta unutar 24 sata. Trenutno imaju otvorenu poziciju: Operations Manager. Zaduženja koja te očekuju na ovom radnom mjestu i opis posla pogledaj na linku. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su moguće do 31. prosinca.

Photomath d.o.o. je EdTech tvrtka čija je mobilna aplikacija konstantno najpopularnija za obrazovanje u SAD-u i jedna od najboljih obrazovnih aplikacija na svijetu, s preko 100 milijuna preuzimanja. Žele zaposliti osobe na poziciji: Math Content Production Associate u Zagrebu. Želiš li raditi u mladom, ambicioznom i fleksibilnom timu koji cijeni razmjenu različitih mišljenja i fair play te kulturi koja prepoznaje i nagrađuje uspjeh? Ako je tvoj odgovor da, prijavi se na oglas do 11. prosinca.

Henkel Croatia d.o.o. posluje globalno uz vodeće novacije, brendove i tehnologije u tri poslovna područja: Adhesive Technologies (Ljepila i tehnologije), Beauty Care i Laundry & Home Care (Sredstva za pranje i čišćenje u domaćinstvu). Svoj tim žele obogatiti s Brand Managerom. Ako imaš poduzetnički način razmišljanja koji ti omogućava da uvijek razmišljaš izvan okvira - iskoristi priliku i zajedno s njima oblikuj digitalnu budućnost. Imaš li diplomu u ekonomiji, 3 – 5 godina radnog iskustva kao Brand Manager, brzo učiš, odlične komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine i vozačku dozvolu B kategorije. Ne čekaj zadnji dan za prijavu 18. prosinac, nego se prijavi već danas za rad u Zagrebu.

Postani dio MojPosao zajednice na LinkedIn-u i redovito prati nove poslove i zanimljivosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:03